Obavijesti

Sport

Komentari 50

Zvijezda prvog treninga bio je Sammir: Dečki, pazite sad ovo

Zvijezda prvog treninga bio je Sammir: Dečki, pazite sad ovo
20

Ono što posebno veseli Dinamov stožer je i potpuni oporavak Ante Ćorića, ozljeda gležnja je prošlost i Dinamov biser bit će spreman za susret protiv Belupa. Trebao bi početi u paru s Danijem Olmom

VIDEO

Preplanuli Petev, presretni Soudani, koji više ne trenira sam, priključenje Goncala te izostanak Machada i Benkovića. To je sukus prvog treninga Dinama po povratku s priprema. I da, možda i najvažnije, prvi trening Sammira na najdražem stadionu, prvi put u posljednje četiri godine. Došao je posljednji, zajedno sa Soudanijem. Već na ulasku na Hitrec-Kacian na trenutak je zastao, pogledao oko sebe, kao da mu je sve novo. Izašao je s kapom te odjeven u šuškavac. 

- Ajmo, u paru sprintevi preko terena - naredio je trener.

Već nakon par sprinteva Sammir je skinuo šuškavac i bacio ga. O, da, bili su to itekakvi sprintevi.

- Ej, ubij me ako ću ikad više trčati s tobom u paru - rekao je kroz smijeh Schildenfeld Šitumu, koji ide kao - gazela. Nema za njega lagano. 

Iz ugodnih 15-ak turskih stupnjeva, stigli su na zaleđeni travnjak i tek koji stupanj iznad nule. No sprintevi su ih dobro zagrijali, pa su potom krenuli na nogomet.

- Čekajte malo - rekao je Sammir, uzeo loptu i s 15-ak metara pogodio rašlje

- Bravo, Sammire, svaka čast - u glas su mu odgovorili suigrači.

- Dajte da još jednom probam - rekao je i uzeo loptu.

No ovaj put nije gađao gol. Iz zafrkancije je gađao svog zastupnika, koji je na tribini tipkao po mobitelu. Na zastupnikovu sreću, Brazilac nije bio toliko precizan, pa mu je lopta fijuknula tik iznad glave. Uglavnom, atmosfera je zaista odlična. A i mora biti jer je Petevljev plan da Dinamo pobijedi u svih 16 preostalih prvenstvenih utakmica.

Prvih pet utakmica bi i morali jer nema protivnika iz, ajmo tako reći, prve klase. Slaven Belupo, Cibalia, Inter, Split i Istra ne bi, ako je pitati Peteva, osvojiti niti bod Dinamu. A onda dvije utakmice koje će možda i odrediti prvaka. Osijek, 1. travnja i sedam dana poslije - Rijeka.

Ono što posebno veseli Dinamov stožer je i potpuni oporavak Ante Ćorića, ozljeda gležnja je prošlost i Dinamov biser bit će spreman za susret protiv Belupa. Zapravo, ako je suditi po formaciji koju je Petev postavio na treningu, u ofenzivnoj liniji trebali bi zaigrati Olmo i Ćorić.

Treningu nisu prisustvovali Benković, koji radi po posebnom programu, Machado, koji ima upalu grla. Henriquez je trenirao 15 minuta i poslije otišao u teretanu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 50
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...