Obavijesti

Sport

Komentari 3

Štimac teško stradao od Katra, zvijezda Spursa uništila Kineze

Štimac teško stradao od Katra, zvijezda Spursa uništila Kineze

Tadžikistan je s 6-1 slavio nad Pakistanom u skupini G u Islamabadu. Tadžikistance vodi hrvatski izbornik Petar Šegrt.Oman Branka Ivankovića je poražen u Biškeku kod Kirgistana s 1-0

VIDEO

Drugo kolo druge faze azijskih kvalifikacija za SP 2026 obilježili su pobjede favorita Japanaca, Australaca i Južnokoreanaca, dok je Indija bivšeg hrvatskog izbornika Igora Štimca izgubila kod kuće od Katra (0-3). 

Napadač Tottenhama Son Heung-min zabio je dvaput i asistirao kod trećeg pogotka dok je Južna Koreja u Shenzhenu svladala Kinu s 3-0.  Son je doveo Korejce u vodstvo u srazu skupine C u 11. minuti iz kaznenog udarca  nakon što je Hwang Hee-chan bio fauliran u kaznenom prostoru. Dodao je drugi u posljednjoj minuti prvog poluvremena udarcem glavom, a u 87. minuti Jung Seung-hyun. Tajlanđani su u ovoj skupini pobijedili Singapur s 3-1, pri čemu je Suphanat Mueanta zabio dvaput. 

World Cup - AFC Qualifiers - Group C - China v Republic of Korea

Japanci su u skupini B u saudijskom Jeddahu svladali kao gosti Siriju s 5-0 uz dva pogotka napadača Real Sociedada Takegusha Kuboa. U istoj skupini Jong Il Gwan postigao je hat-trick kada je Sjeverna Koreja izborila svoju prvu pobjedu u kampanji porazivši s 6-1 Mjanmar u Yangonu.

Australija je slavila u gostima kod Palestine s 1-0 pogotkom Harrya Souttara u 18. minuti u ne baš previše kvalitetnom meču, odigranom na neutralnom terenu u Kuvajtu. Ranije su u ovoj skupini Bangladeš i Libanon odigrali 1-1. 

Trenerska ikona dolazi u pomoć Štimcu: 'Ovdje je rudnik zlata...'
Trenerska ikona dolazi u pomoć Štimcu: 'Ovdje je rudnik zlata...'

Mohanad Ali postigao je u gol u šestoj minuti sudačke nadoknade i donio Iraku pobjedu od 1-0 nad domaćinom Vijetnamom u skupini F, u kojoj su Filipini i Indonezija u Manili remizirali 1-1.

Hong Kong se dvaput vraćao i remizirao 2-2 s Turkmenistanom u skupini E. U ovoj skupini u Taškentu su Uzbekistan i Iran odigrali 2-2. Iranci su vodili golovima Rezeiana i Taremija s 2-0, ali su Urunov i Sergejev spasili domaćina od poraza. 

Tadžikistan je s 6-1 slavio nad Pakistanom u skupini G u Islamabadu. Tadžikistance vodi hrvatski izbornik Petar Šegrt.Oman Branka Ivankovića je poražen u Biškeku kod Kirgistana s 1-0.

VIDEO Nervozni Messi hvatao je Urugvajca za vrat, Argentina izgubila prvi put od Mundijala
VIDEO Nervozni Messi hvatao je Urugvajca za vrat, Argentina izgubila prvi put od Mundijala

POGLEDAJTE VIDEO: TKO ĆE BITI IGRAČ UTAKMICE HRVATSKA - ARMENIJA?

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici
NOĆENJE NA VRHU

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici

Varaždin je zadnji put zaustavio Dinamo na domaćem terenu, a mogao je to napraviti i ovaj put da je Dabro kaznio grešku Theophilea. Vidović je zabio pobjednički gol za samo 53 sekunde u drugom poluvremenu

Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'Radio je svoj  posao'
NEPOTREBNA SCENA

Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'Radio je svoj posao'

Pljesak je zamijenio zvižduke, a Ristovski se iskazao još jednom gestom, koju će dječak sigurno upamtiti. A na tribinama je predstojnik Zajecovog ureda ušao u žustru raspravu s direktorom Varaždina
VIDEO Je li ovo najbolji gol u HNL-u ove sezone?! Pogledajte nezaustavljivi projektil Ekonga
SAŽETAK ISTRA - SLAVEN

VIDEO Je li ovo najbolji gol u HNL-u ove sezone?! Pogledajte nezaustavljivi projektil Ekonga

PULA - Nogometaši Istre 1961 pobijedili su Slaven Belupo 3-0 u Puli u utakmici 32. kola HNL-a. Puljani su poveli u šestoj minuti golom Eliasa Fileta iz penala. Emmanuel Ekong u 15. minuti zabio je možda i najbolji gol u HNL-u ove sezone nezaustavljim projektilom s barem 25 metara daljine. A za konačnih 3-0 lopta se odbila od golmana Slavena Ivana Sušaka.