Obavijesti

Sport

Komentari 8

Zvonimir Deranja novo je pojačanje u Parku mladeži

Zvonimir Deranja novo je pojačanje u Parku mladeži
4

Čelnici RNK Splita doveli su još dva pojačanja za sljedeću sezonu. Nogometašima Splita pridružili su se bivši igrači Hajduka, Deranja i Danijel Rašić

VIDEO

Stručni stožer RNK Splita angažirao je dva nova pojačanja, nakon Obilinovića, Vidića, Budiše, Bućana i Šimića, crveni dres Splita u sljedećoj sezoni nosit će i bivši igrači Hajduka Zvonimir Deranja i Danijel Rašić.
- Zadovoljni smo kako se razvija situacija sa slaganjem momčadi, još da za dan-dva započnu radovi na stadionu bit ćemo prezadovoljni - kaže predsjednik kluba Slaven Žužul, koji pošto-poto želi da njegov klub od prvog kola igra domaće utakmice u Parku mladeži.
- Imamo moralno, materijalno i svako drugo pravo da igramo na svom stadionu, gdje pred 5.000 gledatelja nikome neće biti lako. Je li tako Zvone - upitao je novopridošlog Deranju Žužul.
- Tako je predsjedniče – odgovorio je Deranja i priznao kako se nije nadao da će jednoga dana u Splitu igrati prvoligaški nogomet, ali ne u dresu Hajduka.
- Prije nekoliko mjeseci nazvao me moj nekadašnji suigrač Nenad Pralija, otkrio mi o kakvom se ambicioznom projektu radi i sad sam tu. Novi klub, novo dokazivanje... Sa 30 nisam prestar, nisam ni potrošen... - kaže Deranja, koji je sa crvenima potpisao dvogodišnji ugovor.
- Sljedeće sezone iz lige ispada pet klubova i za mene je to nova uloga. S Hajdukom sam se uvijek borio za vrh. Momčad ne poznajem dobro, sigurno da će nam trebati vremena da se uigramo - dodao je.
Potpisom dvogodišnjeg ugovora, Danijel Rašić se priključio svom blizancu Damiru, koji je bio dio šampionske momčadi, koja je uvela crvene iz druge u prvu HNL.
- Ispunio mi se san da obojica igramo zajedno u prvoligaškom klubu. Sad je sve na nama, no siguran sam da ćemo se boriti za sredinu ljestvice, a ne za opstanak - optimističan je Danijel.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta

VIDEO Bayern - Real 2-2: Ovaj Real ima sto života! Domaćin dominirao, ali gosti se izvukli
POLUFINALE LIGE PRVAKA

VIDEO Bayern - Real 2-2: Ovaj Real ima sto života! Domaćin dominirao, ali gosti se izvukli

Bayern München i Real Madrid remizirali su u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka (2-2). Za domaćina su zabili Sane i Kane, no gosti su se opet izvukli golovima Viniciusa
VIDEO Modrić je ovim potezom izbacio cijelu obranu Bayerna
MAESTRO NA DJELU

VIDEO Modrić je ovim potezom izbacio cijelu obranu Bayerna

Bayern i Real remizirali su u prvoj polufinalnoj utakmici Lige prvaka (2-2). Luka Modrić dobio je posljednjih 15-ak minuta i pokazao klasu u nekoliko minuta