Obavijesti

Staropramen nagrađen međunarodnim priznanjem

Staropramen nagrađen međunarodnim priznanjem
1

Staropramen je oduševio potrošaće i vodeće europske kulinarske stručnjake te osvojio prestižnu nagradu Superior Taste award za vrhunsku kvalitetu i okus

Zagreb, 06. srpnja 2015.- Staropramen pivo je drugu godinu zaredom osvojilo prestižnu nagradu Superior Taste award za vrhunsku kvalitetu i okus. Vrhunskom češkom lager pivu Staropramen dodijeljena je najviša moguća ocjena - čak tri zlatne zvijezdice za izvanredan okus. Odlučio je tako stručni žiri Međunarodnog Instituta za degustaciju i kvalitetu proizvoda, jedne od vodećih neovisnih organizacija za testiranje i promociju prehrambenih proizvoda iz cijelog svijeta. 

Stručni žiri koji dodijeljuje ovu nagradu sastoji se od renomiranih europskih šefova kuhinja i sommeliera te je prepoznao ugodno britak i zaokružen okus Staropramena kao pravu nagradu za nepce. Na hrvatskom tržištu Staropramen lager pivo prisutno je, kao dio portfelja Zagrebačke pivovare, od 2010. godine.

U povodu dobivanja Superior Taste award nagrade voditeljica korporativnih  komunikacija Zagrebačke pivovare Tina Puhalo Grladinović je izjavila: „Iznimno smo ponosni na ovu nagradu jer je ona potvrda našeg truda i želje za kontinuiranim unaprjeđenjem kvalitete naših proizvoda. Ponosni smo i na činjenicu da su kvalitetu našeg Staropramen piva u posljednjih pet godina prepoznali i potrošači te da je Staropramen jedan od najbrže rastućih pivskih brendova ali i proizvoda široke potrošnje u Hrvatskoj.“

Superior Taste Award jedino je priznanje kvalitete okusa osigurano od strane utjecajnih stručnjaka, vrhunskih kuhara i sommeliera. Riječ je o „slijepom testiranju“, u kojem kulinarski znalci proizvode ocjenjuju na temelju izgleda, mirisa, teksture, okusa te ukupnog osjećaja užitka u proizvodu. Međunarodni Institut za degustaciju i kvalitetu proizvoda iz Bruxellesa nagradu dodijeljuje od 2005. godine s ciljem prepoznavanja i promicanja hrane i pića vrhunskog okusa.

O Zagrebačkoj pivovari

Zagrebačka pivovara osnovana je davne 1892. godine. Tijekom stogodišnje tradicije u spravljanju piva Zagrebačka je pivovara izrasla u najveću hrvatsku pivovaru. Svoju predanost pivu potvrdila je poslovnim dostignućima i pozicijom vodeće pivovare na hrvatskom tržištu. Od 2012. godine u vlasništvu je Molson Coorsa, jedne od vodećih pivarskih industrija u svijetu. 

Proizvodni asortiman Zagrebačke pivovare čine najprodavanije lager pivo u Hrvatskoj Ožujsko pivo, Ožujsko Rezano, bezalkoholno pivo Ožujsko Cool, osvježavajuća piva s okusom Ožujsko limun, Ožujsko grejp, crno kraljevsko pivo Tomislav, posebno zimsko pivo umjetničkog duha Božićno pivo, Nikšićko pivo, kultno njemačko premium pivo Beck’s, plemenito premium pivo Stella Artois, vrhunska češka piva Staropramen, Staropramen Selection, vodeće britansko pivo Carling, svjetski poznata Corona, specijalna belgijska piva Leffe i Hoegaarden, njemačko pivo Lowenbrau te češko pivo Branik.


Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom
JESTE LI ZNALI?

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom

Za sprej WD-40 manje ili više svi znaju. Pomaže u rješavanju više od 2000 problema, a sada su se mnogi iznenadili kada su otkrili da ta kratica znači 'Water Displacement', a evo što broj 40 predstavlja
Najbizarnije igrice Hrvata u krevetu: Probali su s puževima. Zapeli su mu, znate već gdje...
PUŽ MUŽ VADI ROGE VAN!

Najbizarnije igrice Hrvata u krevetu: Probali su s puževima. Zapeli su mu, znate već gdje...

Dežurni liječnik zasukao je rukave i pokušao ih je 'evakuirati', no spašavanje je propalo. Pokušali su i druge tehnike, a da stvar bude gora, muškarcu je partnerica u uretru ugurala i kapaljku!