Obavijesti

Stipendije RIT/ACMT-a za studij Međunarodno poslovanje

Stipendije RIT/ACMT-a za studij Međunarodno poslovanje
3

Američka visoka škola za menadžment i tehnologiju (RIT/ACMT) raspisala je Natječaj za dodjelu stipendija za stručni preddiplomski studij Međunarodno poslovanje. Prijavi se na natječaj!

Američka visoka škola za menadžment i tehnologiju (RIT/ACMT) raspisala je Natječaj za dodjelu stipendija za upise u 2013./2014. akademsku godinu za stručni preddiplomski studij Međunarodno poslovanje. Prijave na Natječaj zaprimaju se do 15. veljače. Obrazac za prijavu nalazi se na linku.

Međunarodno poslovanje

Četverogodišnji preddiplomski stručni studij Međunarodno poslovanje, koji se izvodi na Američkoj visokoj školi za menadžment i tehnologiju u Zagrebu, studentima osigurava znanja i razumijevanje glavnih funkcija ekonomije i međunarodnoga strateškog menadžmenta.

Naglasak se stavlja na kolegije: Međunarodna ekonomija, Međunarodno poslovanje, Strategije u međunarodnom poslovanju, Financije na globalnom tržištu te Međunarodni marketing. Nakon druge godine studija studenti se opredjeljuju za jedan od dva ponuđena smjera, Marketing ili Menadžment.

Nastavni program studija usklađen je sa standardima programa International Business koji se izvodi na Rochester Institute of Technology (Rochester, New York). Nastava se izvodi na engleskom jeziku, a predavači su američki i europski profesori s bogatim međunarodnim predavačkim i profesionalnim iskustvom.

Znanja i vještine koje studenti stječu tijekom studija:
•    upravljanje malim i srednjim poduzećima
•    uspješno vođenje međunarodnih projekata
•    planiranje i izvođenje poslovnih planova i strategija za globalno tržište
•    upravljanje financijama i računovodstvom na globalnom tržištu
•    izrada i implementacija marketinških planova za međunarodno tržište
•    primjena informacijske tehnologije u poslovnim procesima
•    primjena mikro i makro ekonomskih principa u poslovanju…

Međunarodne akreditacije 

Program Međunarodno poslovanje zadovoljio je visoke međunarodne standarde obrazovanja, uz akreditacije organizacija The Middle States Association of Colleges and Schools i The Middle States Commision on Higher Education, dodijeljena mu je i akreditacija od AACSB International, The Association to Advance Collegiate Schools of Business, ugledne organizacije koja je akreditirala samo 643 poslovne škole diljem svijeta.

Dvije diplome- američka i hrvatska 

Po završetku studija studenti ostvaruju pravo na dvije diplome, međunarodno priznatu američku diplomu od američkog sveučilišta Rochester Institute of Technology, i hrvatsku diplomu Američke visoke škole za menadžment i tehnologiju.

Za više informacija obratite se Odjelu za upise na email admissions@acmt.hr, na telefon: + 385 (0) 1 643 9100 / + 385 (0) 20 433 000 ili posjetite link STIPENDIJA.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Možete li prepoznati koja žena na fotografiji upravo ima infarkt
PRIPAZITE NA OVE ZNAKOVE

Možete li prepoznati koja žena na fotografiji upravo ima infarkt

Svi simptomi srčanog udara Linde Johns, američke književnice, su oni koji bi mogli biti - i često jesu, odbačeni od strane zdravstvenih djelatnika, a kamoli ljudi koji ih imaju

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak

Britanac Charles Ingram (59) je u rujnu 2001. točno odgovorio na finalno pitanje kviza, ali na kraju nije dobio ništa jer se pokazalo da je varao pred očima publike, voditelja i gledatelja
Mnogi griješe u oporuci: Ovo su dvije stvari koje nikada ne biste trebali uvrstiti u taj dokument
EVO NA ŠTO PRIPAZITI!

Mnogi griješe u oporuci: Ovo su dvije stvari koje nikada ne biste trebali uvrstiti u taj dokument

Kako biste bili sigurni da će se vaša volja provesti na način na koji želite, sastanite se s profesionalcem kako biste stvorili oporuku koja će biti od koristi vama i vašim najmilijima bez ikakvih zabluda i iznenađenja