Obavijesti

Stipendije RIT/ACMT-a za studij Menadžment u turizmu

Stipendije RIT/ACMT-a za studij Menadžment u turizmu
3

Američka visoka škola za menadžment i tehnologiju raspisala je Natječaj za dodjelu stipendija za stručni preddiplomski studij Menadžment u turizmu, hotelijerstvu i uslužnim djelatnostima

Prijave na Natječaj zaprimaju se do 15. veljače. Obrazac za prijavu nalazi se na sljedećem linku http://www.acmt.hr/applicationform/

Studij Menadžment u turizmu, hotelijerstvu i uslužnim djelatnostima

Visokoobrazovani i stručni menadžeri koji mogu odgovoriti na izazove modernog turizma prijeko su potrebni za ekonomski razvoj Hrvatske. Četverogodišnji stručni studij Menadžment u turizmu, hotelijerstvu i uslužnim djelatnostima, koji se izvodi na Američkoj visokoj školi za menadžment i tehnologiju (RIT/ACMT-u) u Dubrovniku, studente priprema za stručne i upravljačke pozicije u područjima ekonomije, turizma i hotelijerstva.

Američki programi i standardi obrazovanja 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Programi i nastavni planovi studija u potpunosti su usklađeni s programom International Hospitality and Service Management uglednog američkog sveučilišta Rochester Institute of Technology (Rochester, New York). Program studija multidisciplinaran je, nudi idealnu kombinaciju znanja iz područja ekonomije i turizma. Naglasak se stavlja na discipline kao što su: marketing, marketinške komunikacije, financije, menadžment, mikro i makro ekonomija, poduzetništvo i njihovu primjenu u turizmu.

Studij studente osposobljava za:
upravljanje malim i srednjim poduzećima
izradu efikasnog poslovnog plana i strategije
strateško planiranje i upravljanje destinacijom, hotelom, resortom, turističkom agencijom
izradu i implementaciju marketinške strategije
upravljanje integriranim marketinškim komunikacijama  
financijski i računovodstveni menadžment
upravljanje ljudskim potencijalima
primjenu suvremenih mikro i makro ekonomskih principa u poslovanju…

Nastava na engleskom jeziku

Nastava se izvodi na engleskom jeziku, a više od 50% predavača američki su profesori s iskustvom života i rada u SAD-u. Uz napredni poslovni engleski jezik, studenti uče još jedan strani jezik, njemački, talijanski, španjolski ili francuski, ovisno o osobnim sklonostima.

Međunarodno priznata američka diploma

Po uspješnom završetku studija studenti ostvaruju pravo na dvije diplome, međunarodno priznatu američku diplomu koju dodjeljuje Rochester Institute of Technology, i hrvatsku diplomu Američke visoke škole za menadžment i tehnologiju. S američkom diplomom RIT-a studenti imaju priliku izgraditi karijeru diljem svijeta.

Budući lideri

Diplomanti smjera Menadžment u turizmu, hotelijerstvu i uslužnim djelatnostima grade zavidne karijere. Većina ih je zaposlena na pozicijama kao što su: organizator događanja (event manager), direktor hotela, menadžer hrane i pića, voditelj marketinga i prodaje, menadžer za kvalitetu proizvoda, voditelj financija, projektni menadžer i voditelj ljudskih potencijala. Očekujemo da će se taj trend nastaviti i u budućnosti tako da studente RIT/ACMT-a očekuju izvrsne poslovne prilike u brojnim područjima ekonomije i turizma, u Hrvatskoj i u inozemstvu.

Za više informacija obratite se Odjelu za upise na email: admissions@acmt.hr - tel: + 385 (0) 1 643 9100 / + 385 (0) 20 433 000 ili posjetite link STIPENDIJA.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a
Milanović se konačno oglasio: 'Razgovori o sastavljanju nove saborske većine već traju...'
NAKON IZBORNE NOĆI

Milanović se konačno oglasio: 'Razgovori o sastavljanju nove saborske većine već traju...'

Kao i do sada, ja ću se i u ovoj situaciji do kraja držati slova i duha hrvatskog Ustava - napisao je Milanović