Obavijesti

Stiže Karlovačko Primavera inspirirano proljećem!

Stiže Karlovačko Primavera inspirirano proljećem!
1

Karlovačko Primavera inspirirano je proljećem, a nota korijandera, koju sadrži, budi sva vaša osjetila – baš kao što proljeće budi prirodu. Upravo zato ovo pivo nosi ime Primavera.

Karlovac, 20. ožujka 2015. – Dan uoči prvog dana proljeća ponosno najavljujemo  Karlovačko Primaveru – novo pivo iz obitelji Karlovačkog. Riječ je o novoj posebnoj pivskoj ponudi na tržištu koja će probuditi sva vaša osjetila. Karlovačko Primavera novo je nefiltrirano pšenično pivo obogaćeno mirisom korijandera što mu daje osvježavajuć okus i blagu gorčinu. Priprema se od pažljivo odabranog pšeničnog i ječmenog slada te sadrži 4,9% alkohola. 

Karlovačko Primavera inspirirano je proljećem, a nota korijandera, koju sadrži, budi sva vaša osjetila – baš kao što proljeće budi prirodu. Upravo zato ovo pivo nosi ime Primavera što je talijanski naziv za proljeće.

Karlovačko Primavera još je jedna je u nizu inovacija koje HEINEKEN Hrvatska priprema za ovu godinu. Ovim proizvodom obitelj Karlovačkog proširena je zanimljivim okusom koji će zasigurno oduševiti sve koji žele probati nešto novo i uzbudljivo. Karlovačko Primavera idealno je piće za uživanje u zrakama proljetnog sunca na svojoj ili terasi omiljenog kafića.

Proizvodi iz obitelji Karlovačkog napravljeni su od prirodnih sastojaka bez GMO-a, ne zadrže konzervanse, aditive niti umjetna bojila.

O kompaniji HEINEKEN Hrvatska 

HEINEKEN Hrvatska drži čvrsto drugo mjesto na hrvatskom tržištu piva. Tradicija proizvodnje piva u pivovari u Karlovcu seže u davnu 1854. godinu. U svom portfelju imamo vrhunske proizvode koji će zadovoljiti ukuse odraslih ljubitelja piva u različitim prigodama. Pored Karlovačkog svijetlog piva, u toj su obitelji još i:  Karlovačko 0,0% Maxx, Karlovačko Natur Radler limun, Karlovačko Natur Laganini Radler, Karlovačko Royal 1854 te Karlovačko crno te od nedavno Karlovačko Primavera. Također, imamo i međunarodne brendove Heineken, Amstel Premium Pilsener, Edelweiss Snowfresh i Desperados. Naši proizvodi napravljeni su od prirodnih sastojaka vrhunske kvalitete. Svoje proizvode izvozimo u Australiju, Austriju, Bosnu i Hercegovinu, Kanadu, Mađarsku, Njemačku, Sjedinjene Američke Države, Sloveniju, Švedsku i Švicarsku. Više informacija na www.heineken.hr

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku
UŽAS U MEKSIKU

VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku

Državno odvjetništvo meksičke savezne države Baje Californije navelo je da će forenzičari analizirati tijela kako bi se utvrdilo radi li se o nestaloj braći.

Detalji horora na Črnomercu: Sin ubio majku pa otišao u kafić
POLICIJA OBJAVILA

Detalji horora na Črnomercu: Sin ubio majku pa otišao u kafić

Sin (28) je oštrim predmetnom zadao više ubodnih rana 68-godišnjakinjoj majci...
Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao