Obavijesti

Show

Komentari 8

Demi od Ashtona traži novac za uređenje luksuznog stana

Demi od Ashtona traži novac za uređenje luksuznog stana
4

Ashtonovo bogatstvo procjenjuje se na oko 800 milijuna kuna, a njezino na oko 870. Nakon što su se vjenčali, Kutcher je na 'Dva i pol muškarca' zaradio oko 130 mil. kn

VIDEO

Iako su se razišli prije godinu i pol dana, Demi Moore (50) i Ashton Kutcher (35) još su službeno u braku. Kako piše Daily Mail, čini se da se bitka nastavlja jer Demi navodno želi i Ashtonove milijune, uključujući i novac koji je zaradio nakon što su se odlučili odvojiti. Kako piše TMZ, glumica koja u banci ima više novaca nego Kutcher, zahtijeva i novac od svog bivšeg partnera. 

Demi od glumca, koji je trenutačno u ozbiljnoj vezi s Milom Kunis (29), traži da joj pomogne platiti renoviranje njezinog 25 milijuna dolara, to jest 145 milijuna kuna vrijednog stana u New Yorku. Strani mediji pišu kako je to ironično jer je glumica nedavno dobila 'zakašnjelih' 15 milijuna dolara, to jest 87 milijuna kuna od rastave s Bruceom Willisom. 

- Nakon što su se Ashton i Demi vjenčali, on je zaradio mnogo novca, ali on smatra da joj ne duguje onoliko koliko ona traži - govori izvor blizak bivšem paru. 

RadarOnline.com tvrdi da je Ashton od ulaganja u tvrtke koje se bave tehnikom zaradio 116 milijuna kuna, a Demi želi polovicu toga. Postoji mogućnost da svoj slučaj riješe sljedeći mjesec, ali Demi ima niz zahtjeva čime odugovlači konačnu rastavu. 

Ashtonovo bogatstvo procjenjuje se na oko 800 milijuna kuna, a njezino na oko 870.  Nakon što su se vjenčali 2005. godine, Kutcher je i na seriji 'Dva i pol muškarca' zaradio oko 130 milijuna kuna, a Demi se povukla iz glume. 

U papirima koje je Demi dala sudu piše da su se službeno odlučili razići u studenom 2011. godine, dva mjeseca nakon što je Kutcher glumicu prevario. Kao razloge razilaženja, Demi je navela nepomirljive razlike. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak

Britanac Charles Ingram (59) je u rujnu 2001. točno odgovorio na finalno pitanje kviza, ali na kraju nije dobio ništa jer se pokazalo da je varao pred očima publike, voditelja i gledatelja

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica
'MOLIM...?'

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica

Američkom obožavatelju Eurosonga zasmetao je naglasak kojim Baby Lasagana govori engleski
Stela Rade: Nisam dobila priliku otići na Eurosong, ali ću izvesti  'Rim Tim Tagi Dim' na harmonici
EUROSONG KARAOKE I KVIZOVI

Stela Rade: Nisam dobila priliku otići na Eurosong, ali ću izvesti 'Rim Tim Tagi Dim' na harmonici

Da Baby Lasagna ima ogromnu podršku, pokazuje i to što će se u pojedinim gradovima organizirati gledanje Eurosonga, uz nastupe domaćih zvijezda. Stela će fanove zabavljati u Rijeci