Obavijesti

Studiraj na američkom koledžu u Hrvatskoj uz stipendiju!

Studiraj na američkom koledžu u Hrvatskoj uz stipendiju!
1

Američki koledž RIT Croatia raspisao je Natječaj za dodjelu stipendija za upise u 2014./2015. akademsku godinu. Fond stipendija iznosi više od 2,5 milijuna kuna!

Zašto odabrati RIT Croatia? Pogledaj zanimljiv VIDEO

Američki koledž RIT Croatia (donedavno poznat pod imenom Američka visoka škola za management i tehnologiju) raspisao je Natječaj za dodjelu stipendija za upise u 2014./2015. akademsku godinu. Fond stipendija iznosi više od 2,5 milijuna kuna. Prijaviti se mogu svi učenici četvrtih razreda srednjih škola, kandidati koji su već upisani na neku drugu visokoobrazovnu instituciju i kandidati koji su prijašnjih godina završili srednjoškolsko obrazovanje. Svake godine RIT Croatia ulaže značajna sredstva u stipendije, a prošle godine više od 60% studenata upisalo je studij s nekim oblikom financijske potpore. Stipendije se dodjeljuju za tri vrlo popularna obrazovna programa koji se na RIT Croatia izvode na engleskom jeziku:  Međunarodno poslovanje (Zagreb), Menadžment u turizmu, hotelijerstvu i uslužnim djelatnostima (Dubrovnik) i Informacijske tehnologije (Dubrovnik i Zagreb). 
Dvije diplome (američka i hrvatska), program razmjene studenata među ostalim kampusima RIT-a (Rochester, New York i Dubai), fokus na praktično iskustvo te visok postotak zapošljavanja po diplomiranju samo su neke od prednosti  studiranja na RIT Croatia.

DIPLOMANTI RIT CROATIA NIŽU POSLOVNE USPJEHE DILJEM SVIJETA

Oko 80% diplomanata RIT Croatia posao za koji su se obrazovali pronađu u roku od tri mjeseca nakon diplome. Većina ih radi na visokim pozicijama u velikim kompanijama u Hrvatskoj, no isto tako, ima ih po cijelom svijetu – od SAD-a, Australije, Europe pa sve do Kariba.

Kompanije u kojima naši diplomanti rade uključuju tvrtke poput Agrokora, T-HT-a, Ine, Dukata, Podravke, Zagrebačke banke, Cisco Systems-a, Adriatic Luxury Hotels, Valamar grupe, hotelskog lanca Starwood, P&G-a, Nestlea, konzultanata Roland Berger, itd.

Istovremeno, u inozemstvu rade za velike kompanije poput KPMG-a (Australija), Radisson Blu Hotel (Dubai, UAE), Phillip Morris (Ujedinjeno Kraljevstvo), the Ritz Carlton Hotel (Karipsko otočje), Google (Irska) itd.  

Uz privatni, neki diplomanti rade u javnom sektoru – mnogim javnim i državnim institucijama u Hrvatskoj i inozemstvu (npr Europski parlament). Konačno, mnogi od njih imaju i uspješne privatne poslovne projekte poput primjerice wine-bara Basement, tvrtke za poslovno savjetovanje Sense Consulting ili pak prve društvene mreže ponude i potražnje naziva Bazzar.hr.

Najbitnije od svega je to što većina njih rade poslove koje su željeli i za koje su se obrazovali. I upravo je to ono na što se RIT Croatia fokusira: ponuda obrazovnih studija koji uspješno i učinkovito pripremaju mlade ljude na stvaran poslovni svijet koji je pred njima.

VELIKI INTERES I ROKOVI ZA PRIJAVU

Kao i svake godine, interes studenata za dobivanje stipendije je vrlo visok. Prijave se zaprimaju do 15. veljače, a rezultati će biti objavljeni 15. ožujka 2014.

Prijavite se na vrijeme putem OBRASCA ZA PRIJAVU

Za više informacija obratite se Odjelu za upise na email: admissions@croatia.rit.edu, tel: + 385 (0) 1 643 9100 / + 385 (0) 20 433 000 ili posjetite link STIPENDIJE

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Možete li prepoznati koja žena na fotografiji upravo ima infarkt
PRIPAZITE NA OVE ZNAKOVE

Možete li prepoznati koja žena na fotografiji upravo ima infarkt

Svi simptomi srčanog udara Linde Johns, američke književnice, su oni koji bi mogli biti - i često jesu, odbačeni od strane zdravstvenih djelatnika, a kamoli ljudi koji ih imaju

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak

Britanac Charles Ingram (59) je u rujnu 2001. točno odgovorio na finalno pitanje kviza, ali na kraju nije dobio ništa jer se pokazalo da je varao pred očima publike, voditelja i gledatelja
Mnogi griješe u oporuci: Ovo su dvije stvari koje nikada ne biste trebali uvrstiti u taj dokument
EVO NA ŠTO PRIPAZITI!

Mnogi griješe u oporuci: Ovo su dvije stvari koje nikada ne biste trebali uvrstiti u taj dokument

Kako biste bili sigurni da će se vaša volja provesti na način na koji želite, sastanite se s profesionalcem kako biste stvorili oporuku koja će biti od koristi vama i vašim najmilijima bez ikakvih zabluda i iznenađenja