Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Supernova late night shopping koji vole svi odlikaši

Uoči najvažnijeg dana u godini svih školaraca zagrebački shopping centar Supernova će prvu rujansku subotu posvetiti tom velikom događaju noćnom shoppingu - BACK TO SCHOOL!

Promo
Foto: Promo

Upravo koliko i djeci, toliko je i roditeljima, povratak u školske klupe nezaboravan doživljaj ispunjen nostalgijom na prve torbe, bilježnice, bojice i naravno, prve školske ljubavi. To su trenuci koji se pamte cijeli život. I nema sumnje da će roditelji, kao i djeca, u centru Supernova pronaći svu silu zanimljivog sadržaja za školske sate koji će učenje i širenje novih horizonata učiniti još atraktivnijim.

Za subotnji Late Shopping, Supernova je stoga pripremila dobre ulove svega što se može naći u školskoj torbi ili ormaru jednog đaka, od sportske opremu za nastavu tjelesnog odgoja, do nove odjeće i obuće i tehničke opreme za prave male geekove i istraživače, a pri tome neće biti zakinuti niti odrasli jer će u noćnom shoppingu uživati kao da se oni vraćaju u školske dane. 

No, ako i strepite od nove školske godine ili nemate neki poseban razloga otići ovu subotu u shopping, ovaj late shopping ne smijete propustiti ni za živu glavu, jer će Supernovu okupirati iluzionisti iz MAK teatra, učitelji košarke, grafiteri te Matko i Kemijola, dva junaka sa super moćima kakve do sada još niste vidjeli. 

A zabava i shopping ne bi bili potpuni bez nagradne igre. I to ne bilo kakve. Od ove je godine Supernova ponosni sponzor zagrebačkog kluba Medveščak, a u nagradnoj igri možete osvojiti karte za utakmice naših ledenih medvjeda.

I za kraj da ponovimo gradivo: škola počinje u ponedjeljak, ali prije toga, u subotu, 6. rujna slavimo povratak u školu u Supernova centru u noćnom shoopingu od 18 do 23 sata. 

Pa neka nam onda netko kaže da škola nije zabavna. 

Message