Obavijesti

Suputnik u avanturi - sportska kamera MultiRunner 710X

Suputnik u avanturi - sportska kamera MultiRunner 710X
1

Uhvatite najmanje pokrete,trikove i sve svoje avanture u Full HD video rezoluciji. Potražite na Mondo Internet Supershopu!

Prestigio MultiRunner 710x udobna je i ergonomski dizajnirana kamera namijenjena za aktivno snimanje. Otporna je na vodu i udarce te ima ugrađen elektronski stabilizator slike, što omogućava snimanje u ekstremnim uvjetima.

Snima u Full HD 1080p video razlučivosti, a zahvaljujući  širokokutnoj leći od 120 stupnjeva zabilježit će trenutke koji nisu vidljivi golim okom. Otporna je na veliki temperaturni spektar od 0 do 60 stupnja Celzijusa i s njom možete zaroniti do 10 metara dubine. Snimajte dok ronite, penjete se, skijate ili bordate, surfate ili se spuštate biciklom niz planinu.

S ovom kamerom, bit ćete opremljeni za svaku avanturu, bilo da ste u gradskom urbanom ritmu, osvajate vrhove planina ili u pustinji. Kamera je lagana i prenosiva i može se montirati gotovo bilo gdje.

Jednostavno ju pričvrstite na prsa, bicikl, skijašku kacigu, zapešće, pokrov auta, dasku za surfanje – mogućnosti su neograničene pomoću različitih dodataka i opcija za pričvršćivanje uključenih u paket.

MultiRunner 710x je opremljen HDMI izlazom za povezivanje s monitorom, TVom ili sustavom kućnog kina. Ima izlaz USB 2.0 za spajanje na računalo ili laptop koji vam omogućuje jednostavan prijenos video datoteke na bilo koje računalo. Uređaj podržava snimanje na SD karticu do 32 GB.

Spojite 710x MultiRunner putem HDMI kabela na TV ili kućno kino i uživajte u savršeno jasnim i živopisnim videima!

Potražite ovu super kameru na Mondo Internet Supershopu po cijeni od 899,99 kn.

Napomena: na Mondo Internet Supershopu možete plaćati svim karticama (American Express na rate), pouzećem ili općom uplatnicom (internet bankarstvom). Cijena dostave je 30 kn, a za narudžbe preko 700 kn je besplatna. Rok dostave je 4 radna dana. Za dodatne informacije kontaktirajte nas na besplatni telefon 0800/4468 ili na info@mondo.hr

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...
NAKON POLUFINALA EUROSONGA

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...

Mnoge je to zaintrigiralo, pa su odgovor na to pitanje potražili kod gospođe Ružice Višnjić, predsjednice Udruge osoba oštećenog sluha iz Vinkovaca

Grlić Radman neće biti ministar vanjskih poslova?! Doznajemo tko bi ga trebao naslijediti
IZBORI 2024.

Grlić Radman neće biti ministar vanjskih poslova?! Doznajemo tko bi ga trebao naslijediti

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović primio je predsjednika Vlade Republike Hrvatske i predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića u okviru Ustavom predviđenog postupka za davanje mandata za sastavljanje Vlade Republike Hrvatske
Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'
AFERA NA EUROSONGU

Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'

Nizozemski predstavnik na Eurosongu, Joost Klein, danas je trebao peti po redu nastupiti na probi