Obavijesti

Susan Elizabeth Phillips gostovala je u Zagrebu!

Susan Elizabeth Phillips gostovala je u Zagrebu!
9

Slavna američka spisateljica u sklopu turneje posjetila je i našu metropolu. Održala je dvije promocije i družila se sa svojim vjernim obožavateljima.

Kraljica ljubavnih romana Susan Elizabeth Phillips provela je samo tri dana u Hrvatskoj i uspjela je ono što malo kome pođe od ruke u tako kratkom vremenu!

Autorica je održala dvije velike promocije, u knjižari Profil Mozaik Megastore i klupskom centru Svijet knjige, uz višesatno potpisivanje, druženje i slikanje s obožavateljima. Simpatična spisateljica posjetila je Muzej prekinutih veza, strpljivo odgovarala na sve upite novinara, večerala s dvoje najsretnijih fanova našeg nagradnog natječaja te čak prošetala crvenim tepihom u društvu poznatih osoba iz javnog života: Branke Krstulović, Mije Kovačić, Nenada Korkuta i Ive Šulentić. Sve to osobno je podijelila i s ostatkom svijeta na svojoj web stranici.

Obožavateljice Snježana i Helena koje su imale priliku upoznati svoju omiljenu autoricu na večeri, porazgovarale su kao da se poznaju već godinama. Šarmantna, topla i duhovita baš kao i njene knjige, Susan je spremno odgovarala na sva pitanja koje su joj obožavateljice postavile, ali pojedinosti o novom romanu koji izlazi u srpnju ipak će ostati tajna.

Likovi koje stvara pršte životom, baš poput same autorice koja napominje kako je romantična ljubav jednako važna kao ona prema obitelji i prijateljima. Njena ljubavna priča započela je na slijepom spoju i opstala sve do danas, a kako kaže, djeca i unuci su njihovu vezu učinili čvršćom no ikada. Susan je obožavateljicama odala i nekoliko tajni uspješnih veza. Kako kaže, najvažnija je dobra komunikacija, koja ne pada s neba nego se postiže vježbom. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Oduševljena Hrvatskom u koju se toliko zaljubila, već je najavila kako planira nakon odrađene turneje doći na odmor sa svojom obitelji. Prije toga, za sve fanove i one koji će to tek postati, već od ovog tjedna u prodaji na kioscima moćete naći njen roman "Anđeoska ljubav", a u iduća dva tjedna moći ćete kupiti i romane "Ti si dobro znao tko sam ja" i "Što sam učinila zbog ljubavi". 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a
Izrael napao Iran. Odjekuju eksplozije: 'Proračunata osveta. Pokazali su da ih mogu probiti'.
IZ MINUTE U MINUTU

Izrael napao Iran. Odjekuju eksplozije: 'Proračunata osveta. Pokazali su da ih mogu probiti'.

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer