Obavijesti

Svi sadržaji na jednom mjestu uz Samsung Smart 3D LED TV

Svi sadržaji na jednom mjestu uz Samsung Smart 3D LED TV
3

Otkrijte posebne trenutke u visokoj kvaliteti slike uz moderan dizajn i bolji pristup doživljaju zabave po eksluzivnoj cijeni na Mondu.

Samsungov LED televizor serije 6 i funkcija Smart Hub uvode vas u uzbudljivi svijet zanimljivog i zabavnog sadržaja. Smart Hub objedinjuje sve vaše omiljene sadržaje na jednome mjestu i intuitivno vam ih poslužuje kroz nekoliko kompleta stranica. Sada ovoj širokoj ponudi možete pristupiti putem jedinstvenog sučelja svog televizora. TV je eksluzivno na Mondu snižen sa 20.229,99 kn na 16.183,99 kn.

Samsungova LED serija 6 vašem televizoru omogućuje bežični pristup i prijenos sadržaja s bilo kojeg uređaja, na primjer s pametnog tablet računala. U televizor čak možete priključiti USB memoriju ili tvrdi disk te uživati u omiljenim filmovima, fotografijama ili glazbi. Štoviše, uz ugrađeno Wi-Fi sučelje možete pojednostaviti mogućnosti povezivanja televizora bez upotrebe bilo kakvih vanjskih uređaja. Samsungova funkcija AllShare stvara bežičnu kućnu mrežu putem koje možete uživati u sadržajima s kompatibilnih uređaja poput osobnog računala ili fotoaparata. Od sada na Samsungovu Smart TV-u možete brzo i lako dijeliti sadržaje poput fotografija, videozapisa i glazbe.

Budite dio akcije. Samsungov Smart Hub stvara najbolje okruženje za vrhunsku zabavu. Uz neposredan pristup aplikacijama, videozapisima i glazbi, nikada se nećete osjećati usamljeno. Uživajte u izvrsnim aplikacijama na Samsungovom Smart TV-u. Pristupite onima  koje očekujete od Samsungova Smart TV-a, preuzmite ih pohranite na platformi Samsung Apps. 

Uz društvenu stranicu servisa Smart Hub budite u središtu društvenog kruga i pogledajte omiljene video isječke svojih prijatelja na servisima Facebook i Twitter, a možete čak i obavljati video pozive putem aplikacije Skype. Možete pristupiti fotografijama, videozapisima i isječcima s kompatibilnih uređaja poput osobnog računala ili fotoaparata.

Uz novi Samsungov Smart TV uživajte u novoj razini kvalitete slike. Samsungov Clear Motion Rate stvara jasne slike u pokretu kombinirajući tri faktora: skup integralnih sklopova, TV ploču i pozadinsko osvjetljenje. Ova nova mjera upravljanja pokretima stvara najjasnije slike pokreta upotrebom pozadinskog osvjetljenja u zaslonu televizora.  Za još bolje iskustvo gledanja, značajke kao što su Wide Colour Enhancer Plus i Full HD poboljšavaju kvalitetu slike i otkrivaju skrivene detalje.

Unaprijedite iskustvo gledanja i svoju okolinu. LED serija 6 stvorena je za uživanje koje ide dalje od zaslona. One Design donosi privlačan vrhunski izgled koji će zasjati u vašem domu, s tankim okvirom koji će osigurati nezaboravno iskustvo gledanja. Ovaj televizor savršeno se uklapa u vašu okolinu, zato vas ništa neće ometati dok se zabavljate. Uživajte u One Designu koji se svima sviđa.

Na Mondu pogledajte i ostale televizore brenda Samsung.

Napomena: na Mondo Internet Supershopu možete plaćati svim karticama (American Express i Diners na rate), pouzećem ili općom uplatnicom (internet bankarstvom). Cijena dostave je 30 kn, dok je za narudžbe preko 700 kn dostava besplatna. Rok isporuke je 1-3 radna dana. Za dodatne informacije kontaktirajte nas na besplatni telefon 0800/4468 ili na info@mondo.hr

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku
UŽAS U MEKSIKU

VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku

Državno odvjetništvo meksičke savezne države Baje Californije navelo je da će forenzičari analizirati tijela kako bi se utvrdilo radi li se o nestaloj braći.

Detalji horora na Črnomercu: Sin ubio majku pa otišao u kafić
POLICIJA OBJAVILA

Detalji horora na Črnomercu: Sin ubio majku pa otišao u kafić

Sin (28) je oštrim predmetnom zadao više ubodnih rana 68-godišnjakinjoj majci...
Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao