Obavijesti

News

Komentari 164

Obiteljski pas do smrti izgrizao dječaka starog tek tjedan dana

Obiteljski pas do smrti izgrizao dječaka starog tek tjedan dana
5

Harry Harper umro je u bolnici nakon što ga je ugrizao terijer Jack Russell dok je boravio kod bake i djeda. Obitelj nema riječi kojima bi opisala tugu zbog gubitka

VIDEO

Obitelj novorođenčeta koje je umrlo nakon samo jednog ugriza psa shrvana je. Tek osam dana star Harry Harper umro je od ozljeda koje je zadobio kada ga je napao kućni ljubimac terijer Jack Russell dok je boravio kod bake i djeda. 

- Nemamo riječi kojima bi opisali gubitak koji smo pretrpjeli. Potpuno smo uništeni, izjavila je dječakova obitelj. Od javnosti su zatražili da ih ostave da tuguju u miru.

Ekipe policije i hitne pomoći sjurile su se u utorak nakon dojave u obiteljsku kuću u Shropshireu. Unatoč velikim naporima bolničara da spase dječaka, on je umro u bolnici. Dječakova majka Mikayla (19) u vrijeme napada je bila kod svojih roditelja Gordona Bella (42) i Terese (40), piše Daily Mail.

Psa su uspavali nakon tragedije

Mikayla je ranijim objavama na Twitteru iskazivala koliko ju rođenje sina usrećilo, a samo dan prije dječakove smrti napisala je kako dječak dobiva mnogo poljubaca. 

Glasnogovornik policije rekao je da službenici čekaju rezultate nalaza, a pokrenuta je i istraga kako bi se utvrdili točni uzroci smrti. Podaci kojima policija u ovom trenutku raspolaže ukazuju na to da je za smrt kriv ugriz psa koji je nakon nesreće uspavan. 

Pas je bio malen, ali zloban

Susjed Nigel Pitchford rekao je da je pas bio malen, ali zloban.

- Ovo je jako tužna vijest. Cijela ulica je šokirana. Prije samo par dana bebu su iz bolnice doveli kući, rekao je Nigel i dodao da je gledao televiziju kad je u jednom trenutku čuo vozilo hitne pomoći.

- Nakon toga došla su i četiri policijska automobila i zabrinuo sam se da se nešto ozbiljno dogodilo. Vidio sam da su službenici u forenzičkim odijelima. Ulazili su i izlazili iz kuće cijelo jutro, ispričao je Nigel. 

Harryjeva majka je prošli mjesec na Twitteru objavila da joj je pas uništio omiljenu plišanu igračku, ali nije jasno je li to isti pas koji je napao njezinog sina. 

Dječakov otac Tom Harper (19) živi u obližnjem Shifnalu s roditeljima Andreom i Nevilleom, te starijim bratom Nicholasom. Obitelj je u šoku nakon tragičnog događaja. 






Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 164
VIDEO

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
24SATA NA MJESTU DOGAĐAJA

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...
UBOJSTVO ZA UBOJSTVOM NA ČRNOMERCU

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...

U samo tri mjeseca, dogodilo se više stravičnih incidenata na zagrebačkom Črnomercu. U najnovijem od njih, u subotu ujutro, sin je izbo majku (68)
Uznemirujuće. Pijani i krvavi napali policajce u vrgoračkom fast foodu i prijetili im smrću...
PRISILNO IH PRIVELI

Uznemirujuće. Pijani i krvavi napali policajce u vrgoračkom fast foodu i prijetili im smrću...

Pijane žene odbile su zapovijed policajaca da prestanu sa razbijanjem te je jedna policajca uhvatila za košulju te ga počela udarati po tijelu nastojeći ga izbaciti iz objekta kada je ušao