Ako srdele ili inćune nađete odmah pri otvaranju ribarnice, u 7 sati, znači da je riječ o ribi od prethodnog dana, ističe Ivan Kotarski s tržnice Utrina u Zagrebu, jer noćašnji ulov dolazi kasnije
Riba je idealna opcija ako želite pripremiti lagan obrok za cijelu obitelj. Brancin je ukusna riba koju bi valjalo s vremena na vrijeme ubaciti u svoj jelovnik, a super se slaže s krumpirom i rajčicom
U petoj epizodi serijala "Kuharski bootcamp" nudili smo prolaznicima 1000 kuna da isfiletiraju ribu. Pogledajte kako se u tom pothvatu snašao fizioterapeut Josip (26) koji se prvi put susreo s pripremanjem ribe...
Vlado Marinković (55), ribar iz Pule, prije nekoliko dana vodio je morsku bitku kraj pulskog lukobrana. Na udicu se ulovio brancin od 10 kila. Oduševljen je ulovom
Jedva sam sačuvao najlon da ne pukne i na obalu izvukao mrcinu. Ribariti sam počeo još davne 1946. godine, ali ovako nešto nikada nisam vidio - priča ribar
Nepoznati lopov je prošlog tjedna provalio u akvarij ugostiteljskog objekta u Opatiji te je iz akvarija ukrao 19 kilograma brancina i rakova, nakon čega je pobjegao
S kolegama na ribarskom brodu 'Golica' Neven Lorencin je brancina kapitalca ulovio kod Rovinja. Mislili su da ga neće tko imati pojesti, no vrlo brzo mu se javio kupac
Valentino Antoninić s Malog Lošinja pecao je na obali Ilovika u subotu navečer. Kao mamac stavio je lignju i sve ostavio u moru. Vratio se ujutro
Brašno će zadržat sokove i dati hrskavost pečenoj ribi, podlijete li je vinom bit će slasnija dok će joj začini i povrće dati jedinstveni okus
Iskoristi svoj Oranž