Pohanje hrane u pećnici puno je ugodniji i lakši posao nego na tavi. Kuća ne smrdi toliko, ulje ne šprica po cijeloj kuhinji, treba ga manje, a ono što pripremite nije toliko masno
Osim ove 'orly' metode, sve popularnije je i pohanje u tempuri. Radi se o mjesi koja potječe iz Japana, a koja pristaje uz ribu, lignje, škampe, cvjetaču, brokulu, tikvice, mrkvu, pa i komade voća
Ako volite pohano i gazirana pića, niste gadljivi i nije vam pretjerano stalo do vašeg zdravlja, onda imamo savršen recept za vas. Autor snimke tvrdi kako je ovo jedno od najboljih jela koje je ikad probao...
Lagano i hrskavo: Piletinu ogulite, pospite sjemenkama lana i pohajte u pećnici na limu obloženim masnim papirom pa je zatim poprskajte uljem iz raspršivača
Mlada direktorica marketinga prije sedam godina počela je kuhati, a tijekom iziolacije kod kuće osmislila je začine za pohanu piletinu kao iz KFC-a i u njihovom natječaju zaradila dobre ocjene
Kako bi ‘omotač’ bio što hrskaviji, bjelanjci se odvajaju i od njih se radi snijeg. Orly je dobar za nježnije namirnice, poput ribe, odnosno ribljih fileta, ali i za gljive ili cvjetove tikvica
Iskoristi svoj Oranž