Obavijesti

Tech

Komentari 46

Uz ovih 5 kul savjeta Facebook će vam postati puno zabavniji

Uz ovih 5 kul savjeta Facebook će vam postati puno zabavniji
2

U news feedu vam se pojavljuju neke dosadne vijesti, slike tuđih beba ili bicikala koje vas ne zanimaju? Uz ovih par trikova Fejs će vam postati puno zanimljiviji.

VIDEO

Svakome od nas ponekad se dogodi da pregledavajući news feed na Facebooku ne nailazi na ništa zanimljivo. Je li vam se dogodilo da vam Facebook nudi stalno iste dosadne objave stranica koje ste lajkali tko zna kada i iz kojeg razloga te fotografije djece vaših osnovnoškolskih poznanika ili vjenčanja bratićeve susjede...

Evo par trikova uz koje će vam Facebook postati puno zanimljiviji:

1. Blokirajte dosadnjakoviće

Ako vam je netko dosadan ili vam ide na živce, postoji mogućnost da ne vidite njegove objave, a da ne prekinete prijateljstvo. Kliknite na naopaki krović u gornjem desnom kutu dosadnjakovićeve objave i iz ponuđenog izaberite 'Sakrij sve od..' i dogodit će se upravo to - njegove objave vam neće više dolaziti u news feed.

2. Kreirajte i podijelite dokumente

Facebook možda nije najbolji alat za dijeljenje dokumenata, ali ako vam ikad zatreba da dijelite ili zajednički radite na nekim dokumentima s osobama s kojima ste u kontaktu samo preko Facebooka, znajte da je i to moguće. Kreirajte grupu, dodajte ih sve u grupu i u grupi otvorite dokument. Jednostavno odredite tko dokument može vidjeti, a tko uređivati i to je sve.

3. Ne propustite objave bliskih osoba

One koji su vam bliski jednostavno označite kao takve i Facebook će vas obavještavati o njihovim objavama, komentarima lajkovima. Jednostavno na profilu te osobe, tamo gdje je označeno da ste prijatelji iz padajućeg izbornika izaberite 'Closest friends'.

Facebook

4. Prevedite Facebook na gusarski

Iz glavnog izbornika s desne strane izaberite Postavke te kao jezik izaberite English (pirate)

5. Recite što vas zanima

U izborniku s lijeve strane izaberite Interesi, kliknite na dodaj novi i recite Facebooku što vas zanima. Možete složiti listu koja će na jedno mjesto okupiti prijatelje ili stranice vezane uz neku tematiku.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 46
VIDEO

Alarm u Appleu: Ne rade alarmi na iPhoneu, hitno rješavaju bug
ZASPALI ZBOG GREŠKE

Alarm u Appleu: Ne rade alarmi na iPhoneu, hitno rješavaju bug

Apple je potvrdio da su upoznati s problemom. No još nije poznato zbog čega se uopće kvar pojavio i što korisnici mogu poduzeti dok ne stigne rješenje

Prvi spam ikad naljutio je 393 ljudi, evo što je pisalo u poruci
BIJES U ARPANETU

Prvi spam ikad naljutio je 393 ljudi, evo što je pisalo u poruci

Na današnji dan 1978. godine Gary Thuerk iz tvrtke DEC postao je prvi (poznati) spammer. Umjesto da šalje zasebnu poruku svakom primatelju, poslao je poruku na skoro 400 ljudi
Kristijan Iličić pokrenuo globalnu eSIM aplikaciju Lyntel: 'Spojio sam dvije ljubavi'
PROPUTOVAO 194 DRŽAVE

Kristijan Iličić pokrenuo globalnu eSIM aplikaciju Lyntel: 'Spojio sam dvije ljubavi'

eSIM je digitalna SIM kartica koja omogućava aktivaciju podatkovnog plana operatera bez upotrebe fizičke SIM kartice. - U fokusu nam je kvaliteta povezanosti, 5G mreža gdje god je to moguće - rekao nam je Iličić.