Tech

Komentari 17

7 kul aplikacija: Od Breaking Bad zvonca do Tamagotchija

7 kul aplikacija: Od Breaking Bad zvonca do Tamagotchija

U moru mnogih aplikacija koje svakodnevno izlaze na tržište, teško je izabrati one najbolje i najkorisnije. Izabrali smo za vas 7 najzanimljivijih iz prošlog mjeseca.

Gotovo je nemoguće pratiti sve nove aplikacije koje stalno izlaze. U moru mnogih, izabrali smo nekoliko najzanimljivijih aplikacija koje ste možda propustili prošli mjesec, a vrijedi ih isprobati.

1. Tamagotchi Classic (iOS, Android)

Tko se ne sjeća popularne igračke iz devedesetih? Igračka koja se prodala u preko 80 milijuna primjeraka diljem svijeta sada se vratila. Tamagotchi možete imati i na vašem smartphoneu te Apple satu. Možete birati klasični, stari Tamagotchi ili novu, poboljšanu verziju.

2. Funny or Die News Flash (iOS)

Ova aplikacija prikuplja razne vijesti, od sporta i politike do znanosti i religije te vam ih plasira na drugačiji način od onog koji možete pročitati na portalima. Naime, svaka vijest dolazi uz prigodnu šalu ili sarkastični komentar. Ovo je jednostavan način za ostati informiran, a pritom se i nasmijati.

3. DeeMe (iOS, Android)

Nova aplikacija za chatanje. Dopušta vam da kombinirate fotke i tekst kako biste stvorili jedinstvene i osobnije poruke. Možete birati između nekoliko fontova, dodavati ikone i učiniti svaku vašu poruku zanimljivom.

4. Mr Jump (iOS)

Zarazna igra koja bi mogla biti sljedeća Flappy Bird. No, nemojte misliti da je igra jednostavna. Morate preskakati kanjone i izbjegavati prepreke po putu, a više razine nude i veći izbor elemenata koji će vam pomoći.

5. Dingbel (iOS)

Ova aplikacija pronašla je inspiraciju u hit seriji Breaking Bad. Tko je gledao sigurno sjeća se Hectora Salamance i njegovog zvonca koje je koristio za komunikaciju – zvonio je jednom za "da" i dvaput za "ne". Dingbell vam omogućava točno to. Komunikaciju putem ta dva odgovora.

6. none* (iOS)

None od vas traži punu koncentraciju i zadaje vam komplicirane zagonetke koje trebate riješiti u što kraćem vremenu. U opisu ove igre prigodno piše da nitko zapravo ne zna o čemu je riječ, a dosad je prikupila isključivo pozitivne komentare.

7. Hearthstone (iOS, Android)

Još jedna Blizzardova uspješnica napokon je dostupna na iPhoneu i Androidu. Igra je prikupila preko 25 milijuna fanova u manje od godinu dana tako da će ova vijest zasigurno razveseliti mnoge.