Obavijesti

Tech

7 razloga zašto trebate biti dio Play Media Day 07

7 razloga zašto trebate biti dio Play Media Day 07

Puno je razloga zašto trebate doći na Play Media Day 07 - Regionalni komunikacijski događaj, koji se 03. lipnja održava u Banjaluci - Cinestar Cinemas.

7 razloga zašto trebate biti dio Play Media Day 07 

KVALITETNA EDUKACIJA 

„Play Media Day je fantastična prilika za usvajanje novih znanja, savjeta, trendova i najboljih praksi iz odnosa s javnošću, marketinga, medija, komunikacije, dizajna, poslovnih trendova, influencer marketinga, digitalne transformacije, digitalne promocije, i drugih srodnih tema. Na jednom mjestu imate priliku dobiti vrhunsku edukaciju od strane gotovo 30 vrhunskih stranih, regionalnih i domaćih predavača, stručnjaka i panelista, koji će podijeliti svoja bogata znanja i iskustva. Odlična predavanja i zanimljivi paneli su prilika za usvajanje novih znanja, trendova i vještina iz raznih područja kreativne industrije, medija i komunikacija. Osiguravamo najbolji program do sada, koji će vas oduševiti.“ poručuje Dijana Tepšić, kreativna direktorica programa Play Media Day.  

NOVA POZNANSTVA 

„Play Media Day svake godine okuplja više stotina posjetitelja iz BiH i regije - kompanije, brendove, kreativce, medije, Influencere, institucije, studente, kreativne agencije... Zato je ovaj događaj izuzetna prilika za upoznavanje, povezivanje, suradnju, dogovaranje poslovnih aktivnosti i projekata, razmjenu znanja, ideja i kontakata. Pripremite svoje vizitke i dobru priču, jer ćete možda dogovoriti suradnju na zanimljivim projektima, a ako ste student, ovo je super prilika za učenje i razvoj, kao i predstavljanje potencijalnom poslodavcu. Velika je vjerojatnost da ćete sresti i prijatelje za cijeli život. Ovo je vaših 5 minuta da se dobro predstavite, povežete i surađujete“, ističe Dijana Tepšić.  

ZABAVA 

„Neizostavni dio događaja je zabava. Kada se završe predavanja i paneli, predavači i posjetitelji se opuštaju uz dobru atmosferu, glazbu i druženje. Tijekom konferencije na pauzama između predavanja, posjetitelji uživaju u interaktivnim sadržajima. Tu su i DJ-evi da tijekom dana razbude i opuste posjetitelje i podignu atmosferu. Večernji program - party je dobra prilika da se još malo bolje upoznate i opustite nakon radnog dana konferencije. Tu se nova poznanstva još više jačaju, upoznajemo i neke drage ljude, prijatelje i kolege, te u rasplesanoj atmosferi, stvaramo uspomene za pamćenje. Ove godine svi sudionic sedmog dana Play Media Day-a, imaju priliku uživati u sjajnoj zabavi, uz regionalnu glazbenu zvijezdu Saru Jo, koja će rasplesati prisutne! Play Media Day Party počinje od 21 sat u SKY BAR-u hotela Courtyard by Marriot u Banjaluci. Dobro poznati hitovi velike glazbene zvijezde Sare Jo će upotpuniti večer i zabaviti sve prisutne sudionike regionalnog komunikacijskog događaja! Sara Jo, zajedno s svojim timom i plesačima obećava nezaboravno večer“, kaže Dijana Tepšić. 

PRIJATELJSTVO I USPOMENE 

“Play Media Day je posebno “mjesto” koje okuplja oko sebe kreativne i entuzijastične ljude, koji su uvijek u potrazi s novim znanjima, idejama, novim trendovima, iskustvima. To je događaj kojem se ljudi raduju, mjesto gdje sreću stare prijatelje i sklapaju nova prijateljstva. Play Media Day uvijek pamtimo po susretima s dragim ljudima koje nismo dugo vidjeli, po prilici da upoznamo neke nove suradnike, po inspiraciji i motivaciji, da sami pokrenemo neke nove ideje, projekte i aktivnosti, da surađujemo. Play Media Day uvijek donosi dinamičnu i euforičnu atmosferu, prepunu pozitivne energije“, poručuje Dijana Tepšić.  

POSLOVNA SURADNJA 

„Dođite po novu dozu znanja i trendova i postanite konkurentniji na tržištu. Play Media Day spaja ljude i stvara nove poslovne prilike. Iskoristite mogućnost povezivanja s drugim ljudima iz poslovnog svijeta iz  šarolike kreativne industrije, medija i komunikacija. Možda baš tijekom regionalnog komunikacijskog događaja Play Media Day upoznaš nove suradnike i partnere za realizaciju svojih ideja, projekata i aktivnosti ili pronađeš novi posao. Uz toliko uspješnih kreativaca, poduzetnika, kompanija i institucija na jednom mjestu, uspjeh dogovora za poslovne suradnje je zagarantiran!“, naglašava direktorica programa Play Media Day. 

ČINJENICE I BROJKE  

„Play Media Day je posebno značajan jer Banjaluku i Bosnu i Hercegovinu, pozicionira na mapu kreativne industrije regije i svijeta. Ovaj regionalni komunikacijski događaj je postao prepoznatljiv brend i tradicionalan događaj u BiH. U proteklih 6 godina kontinuiranog održavanja događaja, Banjaluku je posjetilo više od 300 renomiranih predavača i panelista, kao i više od 5000 sudionika konferencije. Ovogodišnji Play Media Day ima 2 konferencijske sale, kao i networking i lounge zonu uz DJ-a, te mnoštvo interaktivnih promo zona partnera, kao i 2 podcast zone u kojima regionalni i domaći autori  podcasta stvaraju svoje nove medijske sadržaje. Play Media Day 07 ove godine okuplja gotovo 30 predavača i panelista iz svijeta i regije i više stotina posjetitelja u Cinestar Cinemas – Delta planet Banjaluka. Play Media Day 07 ponovo pomiče granice u samom brendingu prostora, audio vizualnom iskustvu, kao i u produkcijskim inovacijama“, ističe Dijana Tepšić. 

PROGRAM  

„Veoma kvalitetan program s popularnim, atraktivnim, korisnim, zanimljivim i trendy temama, koje su veoma važne što god da radite i čime god da se bavite. Na ovogodišnjem Play Media Day 07 predstavljamo različite teme od kreiranja uspješnih i nagrađivanih kampanja, društvene odgovornosti u poslovanju i promociji, uspješnih edukativnih online platformi, brendiranja, uspješnih podcast priča od trnja do zvijezda, najboljih Tik Tok, YouTube i Facebook kampanja, savjeta i trikova, grafičkog dizajna i vizualne komunikacije u komercijalne svrhe, marketing i poslovnih strategija, digitalne transformacije, employer branding strategije, stvaranja kvalitetnog sadržaja na društvenim mrežama, kao i osobne priče uspješnih poduzetnika i kreatora zanimljivog sadržaja. Više o programu i predavačima, kao i detaljnu agendu, pogledajte na www.playmediaday.com“ poručuje direktorica programa Play Media Day.  

Kotizacije za sedmi po redu Play Media Day će zbog velikog interesa još malo biti rasprodane. Svim zainteresiranim sudionicima preporuka da svoje mjesto što prije osiguraju na vrijeme putem web stranice događaja www.playmediaday.com.  

Play Media Day 07 se održava zahvaljujući podršci Bosnia and Herzegovina Resilience Initative (BHRI), projekta koji implementira Međunarodna organizacija za migracije (IOM), a koji financira Austrijska razvojna suradnja. 

Događaj su podržali i Delegacija EU u BiH, OSCE, Grad Banja Luka, Mastercard, WAI Moment, Staropramen, kao i Sara voda, Teleklik, Trion Tel i AVON, Pošte Srpske. 

Vidimo se na Play Media Day 07, komunikacija je beskonačna! 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Što će biti s TikTokom ako ih netko kupi u SAD-u i što to znači za njihove korisnike u Europi?
PRIJETI IM ZABRANA

Što će biti s TikTokom ako ih netko kupi u SAD-u i što to znači za njihove korisnike u Europi?

Plus+ Sa stručnjakom za kibernetičku sigurnost razgovarali smo o pozadini zabrane TikToka, tehnološkim posljedicama ako ih netko kupi i kako bi takav TikTok funkcionirao

Suradnja u AI-ju Hrvatske i Slovenije može donijeti veću konkurentnost poduzeća
AI KONFERENCIJA

Suradnja u AI-ju Hrvatske i Slovenije može donijeti veću konkurentnost poduzeća

Konferenciju su organizirali Infobip, Slovensko-hrvatski poslovni klub SLO CRO i slovensko veleposlanstvo u Zagrebu, s ciljem razmjene znanja i iskustava u primjeni AI-ja u poduzećima kako bi s time uspješnije poslovali.
8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje
ZDRAVLJE I PREVENTIVA

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje

Slijedeći osam zdravih načina ponašanja moguće je smanjiti biološku dob, otkiva istraživanje. Radi se o svakodnevnim navikama koje su dostupne na jednostavan način