Obavijesti

Tech

Komentari 0

A1 Student eChallenge okuplja studente s četiri faksa, najbolji idu na Reboot Games Weekend

A1 Student eChallenge okuplja studente s četiri faksa, najbolji idu na Reboot Games Weekend
2

Raduje nas što smo ostvarili suradnje s najistaknutijim tehničkim fakultetima i pružili priliku mladima da se uključe u projekt kako bi se upoznali sa svim ulogama ispred i iza gejming ekrana, kaže Iva Ančić

VIDEO

Započela je „A1 Student eChallenge“ esport liga koja okuplja najveće gejming entuzijaste Fakulteta elektrotehnike i računarstva (FER), Visokog učilišta Algebra, Prirodoslovno-matematičkog fakulteta (PMF) i Tehničkog veleučilišta u Zagrebu (TVZ). Tako po prvi puta A1 Hrvatska, u suradnji s tehničkim fakultetima u Hrvatskoj, studentima donosi posebno iskustvo gejmanja, ali i mogućnost sudjelovanja u organizaciji i administraciji ovog uzbudljivog esport natjecanja.

Ovog puta, osim u ulozi gejmera, svi zainteresirani mogu se naći i u organizacijskim ulogama iza gejming ekrana. Sve sudionike A1 Student eChallenge-a tako očekuje iskustvo u svijetu esporta koje će završiti velikim finalom 9. do 11. lipnja na Zagrebačkom Velesajmu, na finalu 11. sezone A1 Adria League u sklopu Reboot Games Weekenda powered by A1. Tamo će najbolji među njima iskazati svoje vještine i izboriti svoj put do ukupnog nagradnog fonda u vrijednosti većoj od 1500 eura u igrama CS:GO i FIFA.

- Kako smo i najavili, kvalifikacijama za finale jedanaeste sezone A1 Adria League zakoračili smo u potpuno novo i uzbudljivo poglavlje koje nam je donijelo i zanimljiv format A1 Student eChallenge esport lige. Raduje nas što smo ostvarili suradnje s najistaknutijim tehničkim fakultetima i pružili priliku mladima da se uključe u projekt kako bi se upoznali sa svim ulogama ispred i iza gejming ekrana. Još jednom smo potvrdili da prepoznajemo vrijednost ulaganja u one koji pokazuju interes u području esporta. Također, nastavljamo s našim dugogodišnjim partnerstvom s Rebootom i drago nam je da zajedno koračamo kroz nevjerojatne gejming avanture koje su pred nama - izjavila je Iva Ančić, rukovoditeljica brenda, marketinških komunikacija i digitalnog poslovanja, A1 Hrvatska.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

A1 Hrvatska ovog je proljeća najavio jedanaestu po redu sezonu najdugovječnije regionalne A1 Adria League, koja okuplja veliku zajednicu gejmera uz pravilo nulte tolerancije govora mržnje.

Tijekom travnja i svibnja, strastveni esportaši imaju priliku pokazati svoje najbolje gejmerske vještine u tri „glavne“ video igre – CS:GO, Rainbow Six Siege i FIFA-23 te u dosad odigranih pet turnira u igrama PUBG, League of Legends, Fortnite, Trackmania, Valorant. Igrači se ove sezone bore za fond od 16.800 eura.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Svaki sa svojim karakterom: Testirali smo Huawei Watch GT4
TROJAC NA TESTU

Svaki sa svojim karakterom: Testirali smo Huawei Watch GT4

GT4 dolazi u tri različita izdanja, ali s impresivnom baterijom koja radi do 14 dana s jednim punjenjem. Metalna kućišta s različitom obradom i bojama te remenjem, svakom satu daju i drugačiji fokus, no nedostaje i dalje velik broj aplikacija

U Hrvatskoj više od dva i pol milijuna registriranih vozila
NOVA STATISTIKA

U Hrvatskoj više od dva i pol milijuna registriranih vozila

Broj prvi put registriranih cestovnih vozila iznosio je 190.063, uz rast od 28,6 posto u odnosu na 2022. godinu.
Helikopter Ingenuity poslao je posljednju poruku s Marsa: 'On će sada biti testna platforma...'
ISTRAŽIVANJE CRVENOG PLANETA

Helikopter Ingenuity poslao je posljednju poruku s Marsa: 'On će sada biti testna platforma...'

Dosad je Ingenuity ukupno prešao oko 17 kilometara i letio na visini od 24 metra. Na Mars je stigao u veljači 2021. na roveru Perseverance