Obavijesti

Tech

Komentari 2

AOC g2460Pqu i drugih 350 monitora na EA Gamescom

AOC g2460Pqu i drugih 350  monitora na EA Gamescom
1

Svi ljubitelji posebnih igraćih iskustava sredinom kolovoza mogu naočigled vidjeti kako igre oživljavaju na AOC 24-inčnom (60,9 cm) myUltraSpeed Full HD zaslonu

VIDEO

Kako bi omogućio besprijekorno uživanje u najnovijim EA naslovima, AOC, kao jedan od vodećih globalnih brendova na tržištu monitora, sponzorira ovogodišnji Gamescom u Kolnu u Njemačkoj, s 350 gaming monitora. Tako svi ljubitelji posebnih igraćih iskustava sredinom kolovoza mogu naočigled vidjeti kako igre oživljavaju na AOC 24-inčnom (60,9 cm) myUltraSpeed Full HD zaslonu oznake g2460Pqu koji će se nalaziti na EA štandu u dvorani 6.1 ( štandovi C061, C063, B060).  

Premium monitor za beskopromisno igranje

Na ovogodišnjem Gamescom sajmu, posjetitelji EA štandova u izložbenom centru Koelnmesse, od 14. do 17. kolovoza, među prvima se mogu upoznati,  pa i iskusiti najprodavanije milijunske EA naslove, uključujući i nogometnu simulaciju FIFA 15, akcijsku igru Battlefield Hardline, životnu simulaciju The Sims 4 i online igru za više igrača Dawngate.

Pogotovo igre poput FIFA-e i Battlefield Hardline mogu pokazati svoj maksimum uz nagrađivani AOC-ov g2460Pqu myUltraSpeed monitor prepoznatljiv po izuzetno brzom vremenu odziva od 1 ms, 144 Hz te smanjivanju zamora očiju i eliminiranju učestalih smetnji pri igri poput nejasne i titrajuće slike. Na taj način, igrači u startu imaju prednost naspram svoje konkurencije na drugim modelima uređaja. Ovaj model također se može pohvaliti sa 16:9 širokim TN zaslonom dimenzija 1920 x 1080 u Full HD rezoluciji i naprednim DisplayPort priključkom za brz prijenos slike.

Glavni igrač na igraćoj sceni

Sa svojim pokroviteljstvom EA na Gamescom sajmu, AOC ponovno dokazuje svoju predanost naspram igraćih inovacija te se nameće kao broj jedan izbor među igraćim monitorima. S izložbenim prostorom od 140.000 m² i 340.000 posjetitelja u 2013. godini, Gamescom je savršena pozornica da myUltraSpeed zablista u punom sjaju. 

Osim 350 gaming monitora raspoređenih na Gamescom sajmu, igraći portfolio jednog od vodećih globalnih brendova na tržištu monitora također uključuje i nekoliko drugih modela, kao što su 27-inčni (68,6 cm) model g2770Pqu koji kombinira 144 Hz s vremenom odziva od 1 ms, g2460Pqu s izuzetno velikim ekranom, što ga čini idealnim za igranje igara iz udobnosti vlastitog naslonjača.

Također se AOC može pohvaliti i modelom g2460Pg koji dolazi s naprednom G-SYNC tehnologijom koju su dizajnirali stručnjaci i proizvođači grafičke kartice NVIDIA®. Ovaj modul naziva G-SYNC ugrađen je u monitor kako bi se dovelo igranje na jednu novu razinu sinkronizirajući frekvenciju osvježavanja s grafičkim procesorom na kartici. Na taj način, više ništa ne stoji između igrača i igre jer i najsitniji potez bežičnim upravljačem odmah se odražava na ekranu ostvarujući jedinstveno igraće iskustvo i realnom vremenu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV
SVJETSKA PREMIJERA

Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV

Rijetko koji model na tržištu ovdje nudi više prostora, i iskreno, trenutno nam ne pada na pamet ni jedan veliki SUV koji bi imao više prostora od ove Škode

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...
U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?
'RENTATE' LI SVOJ VID?

U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?

Iako je to na našim prostorima možda nepojmljivo, u južnokorejskoj kulturi smatraju da, ako osobe starije od 20 godina nose naočale za vid, imaju 'loše roditelje' koji na vrijeme nisu ispravili dioptriju djetetu kad je to bilo potrebno