Obavijesti

Tech

Komentari 0

AOC širi seriju AGON 5 monitora

AOC širi seriju AGON 5 monitora

AGON AG275QZ/EU i AGON AG275QZN/EU bit će dostupni od studenog 2022.

VIDEO

AGON by AOC predstavio je dva nova modela iz nove linije AGON 5 – 27-inčni (68,6 cm) AGON AG275QZ/EU s Fast IPS panelom i Quantum Dot slojem koji generira 1,07 milijardi boja, u kombinaciji sa stopom osvježavanja od 240 Hz (mogućnost overclockanja na 270 Hz) te 1 ms GtG i 0,5 ms, MPRT brzinom odaziva.

Njegov pristupačniji sestrinski model od 27-inča (68,6 cm) AGON AG275QZN/EU, dolazi s Fast VA panelom s visokim kontrastom, uz iste esport specifikacije – stope osvježavanja od 240 Hz te vremenom odziva 1 ms GtG i 0,5 ms MPRT.

Zahvaljujući iznimno malom ulaznom kašnjenju i brzom vremenu odaziva, gameri će uz oba nova modela iskusiti glatko i fluidno gaming iskustvo, čime će brže uočiti i pratiti svoje protivnike te steći prednost u natjecanju. Budući da je riječ o doista svestranim modelima, oba monitora certificirana su s VESA DisplayHDR 400 i podržavaju HDR10.

Najnovija generacija modela AGON 5 prvi je put predstavljena u listopadu s dva modela od 165 Hz, također opremljenih Fast IPS ili Fast VA panelima. Sada, s AG275QZ/EU i AG275QZN/EU, AGON by AOC podiže ljestvicu na višu razinu esporta i to s 270 Hz ili 240 Hz. Kao sestrinski modeli od 165 Hz, ovi novi modeli prodaju se u papirnatom pakiranju koje je moguće u potpunosti reciklirati.

AG275QZ/EU i AG275QZN/EU imaju modernizirani dizajn u usporedbi s prethodnim AGON modelima. Trostrani dizajn bez obruba čini ih idealnima za multi monitor set-upove. Metalna baza njihovog postolja ostavlja smanjeni otisak na stolu, a sa stalcima podesive visine koji uz to nude i funkciju zakretanja, okretanja i naginjanja, prikladni su za natjecanja kod kuće, ali i u gaming arenama i turnirima. Ugrađen je otvor za upravljanje kabelima u stalku i ugrađenom napajanju, a USB čvorište sa 4 priključka (USB 3.2 Gen 1) također je uključeno u oba modela.

AGON AG275QZ/EU i AGON AG275QZN/EU bit će dostupni od studenog 2022. po preporučenim maloprodajnim cijenama od 5.819 kn (769 eura), odnosno 4.149 kn (549 eura).

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Što će biti s TikTokom ako ih netko kupi u SAD-u i što to znači za njihove korisnike u Europi?
PRIJETI IM ZABRANA

Što će biti s TikTokom ako ih netko kupi u SAD-u i što to znači za njihove korisnike u Europi?

Plus+ Sa stručnjakom za kibernetičku sigurnost razgovarali smo o pozadini zabrane TikToka, tehnološkim posljedicama ako ih netko kupi i kako bi takav TikTok funkcionirao

Suradnja u AI-ju Hrvatske i Slovenije može donijeti veću konkurentnost poduzeća
AI KONFERENCIJA

Suradnja u AI-ju Hrvatske i Slovenije može donijeti veću konkurentnost poduzeća

Konferenciju su organizirali Infobip, Slovensko-hrvatski poslovni klub SLO CRO i slovensko veleposlanstvo u Zagrebu, s ciljem razmjene znanja i iskustava u primjeni AI-ja u poduzećima kako bi s time uspješnije poslovali.
8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje
ZDRAVLJE I PREVENTIVA

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje

Slijedeći osam zdravih načina ponašanja moguće je smanjiti biološku dob, otkiva istraživanje. Radi se o svakodnevnim navikama koje su dostupne na jednostavan način