Obavijesti

Tech

Komentari 3

Balkanski eSports tim CR4ZY na korak do 60 tisuća eura!

Balkanski eSports tim CR4ZY na korak do 60 tisuća eura!

Bez obzira na poraz u Berlinu, naš eSports tim CR4ZY nastavlja uzdignute glave i kreće prema Finskoj.

Za manje od deset dana, CR4ZY će se naći na Arctic Invitationalu. Tamo će se uz ekipe FURIA iz Brazila, SJ iz Finske i Cloud9 iz Amerike boriti za nagradni fond od 100 tisuća eura.

Poznatiji po svom bivšem imenu Valiance, ovaj eSports tim ima članove iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Litve i Finske, a cijeli tim vode Hrvati. Prema HLTV-u, oni su trenutno 13. najbolji CS:GO tim na svijetu!

U polufinalu ovog turnira, CR4ZY će igrati protiv tima SJ, koji je pobijedio HAVU na lokalnim kvalifikacijama i tako osigurao svoje mjesto na Invitationalu. Meč između timova FURIA i Cloud9 će odlučiti koji tim će biti drugi finalist.

Ako CR4ZY, koji su trenutno apsolutni favoriti, dođu i samo do drugog mjesta, osvojit će 20 tisuća eura, no ako uspiju doći do pobjede tim će biti bogatiji za čak 60 tisuća eura. Takav uspjeh bi im možda i donio plasman na top 10 timova svijeta. Arctic Invitational će se održati u subotu 14. rujna i traje samo taj jedan dan. Polufinale u kojem gledamo naše počinje u 15, a finale u 20 sati.

U vezanim vijestima, Esports prvenstvo Hrvatske uskoro ulazi u svoj posljednji mjesec koji služi kao uvertira zagrebačkom finalu planiranom za sredinu listopada, a niti premijerno izdanje ovog državnog natjecanja ne nedostaje ne oskudijeva dramom.

Pokretanje videa ...

00:19