Obavijesti

Tech

Komentari 0

Bonbon u novoj ponudi daje popust na svaki sljedeći paket

Bonbon u novoj ponudi daje popust na svaki sljedeći paket
2

Kupnjom mjesečnog paketa razgovora, Interneta ili SMS-a, korisnik ostvaruje 20 kuna popusta koje može iskoristiti prilikom sljedeće kupnje paketa

VIDEO

Bonbon je predstavio novu ponudu koja korisnaicima omogućuje da prilikom kupnje bilo kojeg mjesečnog paketa ostvare još 20 kuna popusta.

Prilikom svake kupnje jednog od paketa, korisnici dobivaju novi popust koji mogu iskoristiti u razdoblju od 48 sati za kupnju idućeg paketa. Ponuda se odnosi na pakete razgovora, Interneta i SMS-ova koji se mogu međusobno kombinirati. Što je više paketa aktivirano, to su cijene jedinica u paketu povoljnije.

Korisnici tako u novoj ponudi mogu odabrati kombinaciju koja će odgovarati njihovim komunikacijskim potrebama i navikama. Tako, primjerice, mogu odabrati paket Mali razgovori, čija je cijena 30 kuna, u kombinaciji s paketom Mali Internet, čija cijena također iznosi 30 kuna, no zahvaljujući popustu koji ostvaruju, u ovoj će kombinaciji dobiti 450 minuta razgovora i 2 GB podatkovnog prometa za iznos od 40 kuna.

Odaberu li, na primjer, paket Mali razgovori te paket Srednji Internet, čija je cijena inače 50 kuna, dobit će kombinaciju od 450 minuta razgovora i 5 GB podatkovnog prometa, za iznos od 60 kuna. Odluče li ovu kombinaciju nadograditi i SMS paketom, koji za 30 kuna donosi 400 poruka, ukupno će platiti 70 kuna.

Korisnicima su na raspolaganju i drugi paketi koji sadržavaju veće količine minuta i gigabajta te ih mogu međusobno kombinirati na način na koji im to odgovara.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Test Mercedes EQE SUV: Jedan od najimpresivnijih svoje vrste
VELIKI SUV NA STRUJU

Test Mercedes EQE SUV: Jedan od najimpresivnijih svoje vrste

EQE SUV je odličan automobil, i u njegovoj vožnji smo izuzetno uživali. No ipak, teško se oteti dojmu da bismo se unatoč svoj snazi, udobnosti i tišini još bolje osjećali u običnom GLE

Kristijan Iličić pokrenuo globalnu eSIM aplikaciju Lyntel: 'Spojio sam dvije ljubavi'
PROPUTOVAO 194 DRŽAVE

Kristijan Iličić pokrenuo globalnu eSIM aplikaciju Lyntel: 'Spojio sam dvije ljubavi'

eSIM je digitalna SIM kartica koja omogućava aktivaciju podatkovnog plana operatera bez upotrebe fizičke SIM kartice. - U fokusu nam je kvaliteta povezanosti, 5G mreža gdje god je to moguće - rekao nam je Iličić.
Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta