Obavijesti

Tech

Komentari 3

Brisanje poruka na Facebooku: Imat ćete deset minuta za spas

Brisanje poruka na Facebooku:  Imat ćete deset minuta za spas
1

Ako ste poslali krivu fotografiju ili poruku, Facebook će uskoro u Messengeru uvesti opciju da to povučete. Imat ćete samo 10 minuta, ali poruka će kasnije nestati kao da je nikad nije bilo

VIDEO

Facebook će napokon omogućiti da u Messengeru obrišete poruku ili fotografiju koju ste poslali i u sljedećoj sekundi se predomislili i shvatili kakvu ste grešku napravili. 

Nova mogućnost stiže uskoro, ali za povlačenje (brisanje) poruke imat ćete 10 minuta i ona će na vašu radost nestati iz chata, ali i iz inboxa osobe kojoj ste ju poslali.

Planovi za novu funkciju, koju su korisnici dugo tražili, otkriveni su u novostima za posljednju verziju Messengera na iOS-u. Navodi se kako opcija za brisanje fotografije, poruke ili drugih informacija iz chata stiže uskoro, ali se ne precizira kad točno. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Još u travnju su u Facebooku govorili o planovima za ovu mogućnost, nakon što je otkriveno da su potajno brisali poruke Marka Zuckerberga u strahu od budućih hakiranja i proboja podataka. Prije mjesec dana otkriveno je da u Facebooku testiraju ovu mogućnost, prenosi Business Insider. 

S jedne strane stručnjaci upozoravaju da bi ovakvo brisanje poruka moglo imati ozbiljne posljedice. Realno, ovakva opcija mogla bi omogućiti brisanje dokaza o zlostavljanju iz Messengera. 

Inače, korisnici i sada mogu obrisati poruke koje su poslali, ali samo iz vlastitog inboxa, a primatelji ih mogu vidjeti. 

WhatsApp, koji je u Facebookovu vlasništvu, ovu opciju ima još od prošle godine i oni korisnicima daju sat vremena da obrišu poruke koje su greškom poslali. U Gmailu postoji ista opcija da unutar nekoliko sekundi povučete krivi mail, a Instagram od uvođenja direktnih poruka ima opciju brisanja poruka. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Kako reciklirati božićno drvce i pretvoriti ga u ukras za dom
ZA VALENTINOVO

Kako reciklirati božićno drvce i pretvoriti ga u ukras za dom

Na drvcima koja se kite za Valentinovo očekivano prevladavaju crvena i roza boja, a od ukrasa se koristi sve: od vate, božićnih kuglica, preko srca i ruža do šarenih ukrasa od slatkiša

14 genijalnijih trikova: Votka čisti madrac, a grejp kadu i WC
SUPER!

14 genijalnijih trikova: Votka čisti madrac, a grejp kadu i WC

Jastučnica će očistiti stropni ventilator, a uz nju prašina neće padati po cijeloj sobi, a kožni namještaj ne morate baciti već ga revitalizirajte pastom za cipele...
Trik kako lakše pronaći i spariti čarape koje ste izgubili u kući
VJEČNI PROBLEM

Trik kako lakše pronaći i spariti čarape koje ste izgubili u kući

Napravite ploču pa na nju vješajte čarape kojima se zagubio par. S vremenom će se na ploči naći oba para ili ćete negdje u kući naći jedan dok će vas drugi par čekati na zidu