Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
3 komentara

Brisanje poruka na Facebooku: Imat ćete deset minuta za spas

Ako ste poslali krivu fotografiju ili poruku, Facebook će uskoro u Messengeru uvesti opciju da to povučete. Imat ćete samo 10 minuta, ali poruka će kasnije nestati kao da je nikad nije bilo

Foto: Pixsell/DPA
3 komentara

Facebook će napokon omogućiti da u Messengeru obrišete poruku ili fotografiju koju ste poslali i u sljedećoj sekundi se predomislili i shvatili kakvu ste grešku napravili. 

Nova mogućnost stiže uskoro, ali za povlačenje (brisanje) poruke imat ćete 10 minuta i ona će na vašu radost nestati iz chata, ali i iz inboxa osobe kojoj ste ju poslali.

Planovi za novu funkciju, koju su korisnici dugo tražili, otkriveni su u novostima za posljednju verziju Messengera na iOS-u. Navodi se kako opcija za brisanje fotografije, poruke ili drugih informacija iz chata stiže uskoro, ali se ne precizira kad točno. 

Još u travnju su u Facebooku govorili o planovima za ovu mogućnost, nakon što je otkriveno da su potajno brisali poruke Marka Zuckerberga u strahu od budućih hakiranja i proboja podataka. Prije mjesec dana otkriveno je da u Facebooku testiraju ovu mogućnost, prenosi Business Insider. 

S jedne strane stručnjaci upozoravaju da bi ovakvo brisanje poruka moglo imati ozbiljne posljedice. Realno, ovakva opcija mogla bi omogućiti brisanje dokaza o zlostavljanju iz Messengera. 

Inače, korisnici i sada mogu obrisati poruke koje su poslali, ali samo iz vlastitog inboxa, a primatelji ih mogu vidjeti. 

WhatsApp, koji je u Facebookovu vlasništvu, ovu opciju ima još od prošle godine i oni korisnicima daju sat vremena da obrišu poruke koje su greškom poslali. U Gmailu postoji ista opcija da unutar nekoliko sekundi povučete krivi mail, a Instagram od uvođenja direktnih poruka ima opciju brisanja poruka. 

Tema: To mi treba

Možda vas zanima i ovo:
Message