Obavijesti

Tech

Komentari 2

Zagreb: Predvodnici digitalnog poslovanja primili su priznanja

Zagreb: Predvodnici digitalnog poslovanja primili su priznanja
15

Na konferenciji Digital Takeover u zagrebačkom Branimir centru dodijeljena su priznanja predvodnicima digitalnog poslovanja u Hrvatskoj

VIDEO

Na konferenciji Digital Takeover u zagrebačkom Branimir centru dodijeljena su priznanja predvodnicima digitalnog poslovanja u Hrvatskoj.

Priznanje za najveću investiciju u digitalnu tehnologiju osvaja Hrvatski telekom.

- Htio bih zahvaliti na priznanju i na skulpturi, ima skoro oblik slova T. Ono što so napravili prošle godinei planiamo sljedećij su invest u cijelokup dig društva. Od infrastrukture, 4G, širokopojasng pristupa, ali i u cijelo digitalno društvo. Napravili smo tako nedavno prvi virtualni muzej u Hrvatskoj. Pokazali smo i da internet nije samo za mlađu generaciju, već i zanimljiva stvar za one starije od 60 godina - rekao je Drilo Boris, član uprave HT.

Nagradu za najbolji društveno-odgovorni projekt osvaja Meshpoint.

- Nadam se da neće biti blizu nas sličnih katastrofa, ali treba biti spreman. Pokazalo se da je internet jako bitna stvar. U današnje doba mngoima je mobitel najvažnija stvar, kao što su meni u ratu bili stripovi koje sam zgrabio sa sobom - rekao je Valent Turković iz Meshpointa.

Nagradu za iskorak u korištenju novih medija u komunikaciji s potrošačima osvaja HEP.

- Drago mi je što smo u ovom društvu i što smo napravili i idemo dalje. HEP je među rijetkima nakon liberalizacije tržišta zadržala svoj udjel. Morat ćemo još više biti orijentirani prema kupcima i u tom smjeru ćemo nastaviti i dalje - kazao je Ivica Žigić, HEP.

Nagradu za postignuća u području razvoja "gaminga" kao izvoznog proizvoda osvaja Nanobit.

- Narasli smo na tvrtku sa više od sto radnika, radimo na tri nova velika projekta i nakon 55 milijuna downloada igara, lijepo je dobiti i ovakvo priznanje - rekla je Ana Spasojević iz Nanobita.

Nagradu za inovativan pristup u digitalnom oglašavanju osvaja Zagrebačka banka.

- Zahvalili bi se partnerima koji su nas pratili tijekom cijele prošle godine. Mi smo trend tradicionalnog oglašivača počeli preokretati još 2015. godine, prošle godine smo se još više okrenuli digitalu, a među tim projektima je  bio i blog za mlade - rekli su iz ZABA-e. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Emil Tedeschi: Ne postoji kristalna kugla koja garantira uspjeh
DIGITAL TAKEOVER

Emil Tedeschi: Ne postoji kristalna kugla koja garantira uspjeh

Predsjednik Uprave Atlantic Grupe jedan je od najuspješnijih biznismena u Europi, a njegov poslovni put do vrha inspirativna je priča o poslovanju u kojem uvijek treba imati rješenje u rukavu za najgore situacije

Evo kako kupovati povoljnije nakon sezonskih sniženja
ZNAČAJNA UŠTEDA

Evo kako kupovati povoljnije nakon sezonskih sniženja

Ljetna sezonska sniženja su završila, no to ne znači i kraj popustima i niskim cijenama. Ako pomnije pratimo ponude u trgovinama i web shopovima, proizvode po sniženim cijenama možemo kupovati tijekom cijele godine
Znate li što je kriptomarka? Evo kako izgleda prva hrvatska
Marka iz budućnosti

Znate li što je kriptomarka? Evo kako izgleda prva hrvatska

Uskoro će se na domaćem tržištu pojaviti prva digitalno-analogna kombinacija poštanske marke, čiji će dio služiti za uobičajeno slanje pošte, a dio za korištenje na blockchainu