Obavijesti

Tech

Komentari 25

Emil Tedeschi: Ne postoji kristalna kugla koja garantira uspjeh

Emil Tedeschi: Ne postoji kristalna kugla koja garantira uspjeh
1

Predsjednik Uprave Atlantic Grupe jedan je od najuspješnijih biznismena u Europi, a njegov poslovni put do vrha inspirativna je priča o poslovanju u kojem uvijek treba imati rješenje u rukavu za najgore situacije

VIDEO

Digital Takeover, najveći inovacijski i transformacijski digitalni summit u regiji, ugostit će Emila Tedeschija, a za sve naše čitatelje smo osigurali besplatne ulaznice koje možete preuzeti na Entrio stranici. Tedeschi će održati inspirativno predavanje pod nazivom 'No crystal ball' u kojem će ispričati svoju priču o uspjehu Atlantic Grupe, tvrtke koja se od 1991. godine razvila od lokalnog hrvatskog distributera u jednu od najvećih i najdinamičnijih kompanija u regiji.

Poklanjamo vam Digital Takeover!
Poklanjamo vam Digital Takeover!

Što je sve potrebno da biste došli do vrha? Saznajte na Digital Takeoveru

Na nadolazećem Digital Takeoveru 2020, koji će se održati od 7. do 11. rujna, Tedeschi će se u predavanju osvrnuti na svoje početke bavljenja biznisom te na sve izazove, padove i uspone koje je prošao dok nije postigao status kojeg ima danas. Podijelit će svoje iskustvo rada u velikoj grupaciji, a kroz savjete i praktične primjere opisat će put pun prepreka u kojem je počeo kao mali distributer, a postigao status jedne od najvećih kompanija u ovom dijelu Europe. Tedeschi je jedan od keynote speakera, uz umjetnika i performera Stelarca, Marca Randolpha, suosnivača globalnog diva Netflix te hrvatskog astronoma Korada Korlević, čija predavanja možete uživo pratiti na Digital Takeoveru 2020.

Profil pravog biznismena: Tedeschijev doprinos društvu je višestruk

Sudjelujući u radu ključnih tijela u procesu pridruživanja EU-u Emil Tedeschi je bio aktivno uključen u proces približavanja Hrvatske Europskoj uniji i standardima koje članstvo podrazumijeva. Bio je član saborskog Odbora za praćenje pregovora o pristupanju RH u Europsku uniju i Gospodarsko-socijalnog vijeća te predsjednik Hrvatske udruge poslodavaca, a danas aktivno pruža podršku ne samo ekonomskom, već i društvenom i kulturnom razvoju regije. Tijekom svoje karijere dobio je nekoliko prestižnih nagrada za svoja poslovna dostignuća, kao i državno odlikovanje Predsjednika Republike za posebne zasluge u gospodarstvu. Godine 2012. organizacija Mass Media International dodijelila mu je regionalnu nagradu „Business Personality 2012”. Tedeschi je u posljednjih nekoliko godina održao mnoga predavanja i u njima se kritički referirao na stanje na domaćem tržištu apostrofirajući goruće probleme s kojima se svakodnevno susreću poduzetnici. Njegovo predavanje posjetiteljima Digital Takeovera jedinstvena je prilika za nova poslovna iskustva, napredak i poboljšanje vlastitog uspjeha i kompanije.

Digital Takeover daje uvid u budućnost

Više od 65 vrhunskih svjetskih i domaćih predavača sudjelovat će od 7. do 11. rujna na najvećem regionalnom inovacijskom i transformacijskom digitalnom summitu Digital Takeover 2020.

U pet dana summita donosimo vam preko 24 sata programa u kojem sudjeluju stručnjaci i inovatori iz svijeta biznisa, marketinga, inovacija, blockchain tehnologije, fintecha, retaila, medicine, medija i drugih industrija.

Svi koji preuzmu ulaznicu moći će svaki dan uživati u live streamu, a dodatno je Digital Takeover 2020 upotpunjen i bogatom videotekom gdje se na zahtjev može pogledati dopunski sadržaj programa summita.

Preuzmite svoju besplatnu ulaznicu – digitaltakeover.hr

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

Evo kako kupovati povoljnije nakon sezonskih sniženja
ZNAČAJNA UŠTEDA

Evo kako kupovati povoljnije nakon sezonskih sniženja

Ljetna sezonska sniženja su završila, no to ne znači i kraj popustima i niskim cijenama. Ako pomnije pratimo ponude u trgovinama i web shopovima, proizvode po sniženim cijenama možemo kupovati tijekom cijele godine

Znate li što je kriptomarka? Evo kako izgleda prva hrvatska
Marka iz budućnosti

Znate li što je kriptomarka? Evo kako izgleda prva hrvatska

Uskoro će se na domaćem tržištu pojaviti prva digitalno-analogna kombinacija poštanske marke, čiji će dio služiti za uobičajeno slanje pošte, a dio za korištenje na blockchainu
Jean-Jacques Vandenheede: 'Sam si tvorac svoje sudbine'
DIGITAL TAKEOVER

Jean-Jacques Vandenheede: 'Sam si tvorac svoje sudbine'

Belgijski futurolog i specijalist za trendove u maloprodaji s više od 40 godina bogatog iskustva provedenog u globalnoj kompaniji Nielsen na Digital Takeoveru 2020. dat će uvid u poslovne strategije u neuobičajenim situacijama kao što je to pandemija COVID-a 19.