Obavijesti

Tech

Komentari 27

Draga Mrazice kupi mi... Pod borom zaželite nešto jako cool

Draga Mrazice kupi mi... Pod borom zaželite nešto jako cool
27

Cijele ste se godine odricali, štedjeli i slušali o recesiji?! Vrijeme je da vas netko nagradi poklonom. Ovo su prijedlozi gadgeta koje bi svatko htio naći pod borom

VIDEO

Memorije nikad dosta! WD-ov najprodavaniji My Book Essential USB vanjski hard disk vrti se na 5400 rpm-a. Podržava USB 3.0 spajanje, a s 2 TB stoji samo 800 kuna. 

Zabijajte poput Messija! Igra “Fifa Soccer 13” u samo pet dana prodana je u četiri i pol milijuna primjeraka. Nema razloga da i vi ne zaigrate jednu od najpopularnijih igara svih vremena.  

Logitech G710 upravo je ono što treba svakome tko se igra na računalu. Zbog dvozonskog pozadinskog osvjetljenja moći ćete se igrati u potpunome mraku, sve dok vam se oči ne zacrvene kao kod vampira. Cijena? Prava sitnica - 1129 kn.

Ljute ptice pobjegle su s lanca i postale su Angry Birds Space Mini zvučnici. Možete ih koristiti uz mobitel, tablet ili MP3 player, a spajate ih pomoću 3.5 mm ulaza. Punjive baterije omogućuju najmanje osam sati dobre zabave. 

HP Compaq 8200 Elite All-in-One računalo dolazi sa 64-bitnim Windows 7 Professional OS-om, Intel Core i3 3,33 GHZ procesorom, 500 GB memorije i 2 GB RAMA. Ekran je dijagonale 23 inča i 1980x1080 rezolucije.  

Dvije muhe jednim udarcem ubit ćete ovim LG-jevim M2262DP-PZ monitorom. Zahvaljujući ugrađenom DVB-T-u, na njemu možete gledati i TV program. Cijena? Samo 1400 kuna.

Revolucionarna Nintendo WII konzola za igranje već dugo nije revolucionarna, pregazilo ju je vrijeme i konkurencija, no još će vam osigurati vrhunsku zabavu po nikad nižoj cijeni od oko 1300 kuna.

Canon 650D je best buy početnog segmenta DSLR-a. Na njemu možete naučiti iz prve ruke sve o DSLR aparatima, ali i postati pravi paparazzo. Fotografije i video snima s 18 megapiksela, a sve snimljeno možete odmah i pogledati na 3-inčnom ekranu. U osnovnom paketu je i 18-55 mm objektiv.

Na elegantne Logitechove 2.1 Z553 zvučnike za računalo možete povezati do tri uređaja istodobno - računalo, glazbeni ili DVD player, TV, igraću konzolu ili smartphone. Dva satelita možete usmjeravati. 

Prestigio Multiphone 4300 DUo nije najbolji ili najljepši smartphone koji ste ikad vidjeli, no u njega ćete za samo 1500 kuna moći ugurati dvije SIM kartice. GPS, FM radio, e-compass, kamera od 5 mp, WiFi, Bluetooth i Android 4.0 također su uključeni.

U cijeloj poplavi tableta, htjeli mi to priznati ili ne, Apple iPad 3 i dalje je najbolji. Izdržljivo i dizajnerski savršeno kućište, sjajan Retina zaslon i više od 200.000 aplikacija samo za njega nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Najslabiji stoji 3800 kn.

Mujjo Touchscreen rukavice omogućit će vam tipkanje po bilo kojem zaslonu osjetljivom na dodir. Sad možete tipkati i po najvećoj hladnoći.   

PS Vita WiFi, Call of Duty voucher, 4 GB memorijska kartica za samo 2499 kn! Prigodni blagdanski paket po mjeri svakog muškarca možete ugrabiti na www.sonycenter.com.hr.

Da bi djeca bila mirna na stražnjem sjedalu, pomoći će vam prijenosni nosač za iPad. Za šaku dolara možete ga naručiti s eBaya ili izravno od Kineza.

Kućno kino Sony BDV-N590 s Blu-Ray playerom i pet zvučnika ukupne snage 1000 w reproducira i 3D sliku. Opremljen je WiFi podrškom za bežično slanje sadržaja s računala ili interneta. U pojedinim dućanima za 3000 kuna uz njega ćete dobiti i pet Blu-Ray filmova. 

Križanjem tableta i tipkovnice nastao je Lenovo Ideatab S2110. U SAD-u ga prodaju za oko 350 dolara. Tipkovnicu možete dobiti za dodatnih 100 dolara. 

Pri odabiru božićnog TV-a nijedno pravilo o izračunu dijagonale ne vrijedi! Poželjan je što veći ekran, po mogućnosti ne manji od 46 inča, poput Samsungova LED 46-8000 modela. Poželjnost mu dodatno podižu Smart tv funkcije i 3D prikaz slike. Cijena nije važna, ionako će vam ga netko kupiti na trilijun rata.

Ostali ste bez struje? Svoj mobitel ili neki drugi manji gadget možete barem nakratko “spasiti” pomoću prijenosnog Sony USB izvora napajanja.

Na mikro Hi-fi sustavu Philips DCD7010 možete spojiti iPod, iPhone ili iPad, ali i gledati DVD-ove. Na stražnjoj strani je i HDMI izlaz, a zvučnici su ukupne snage 100 W.

Uz FullHD kućni kino videoprojektor Epson EH-TW9000W više nikad nećete morati ići u kino. U paketu dolaze i dva para 3D naočala. Jedina mu je mana cijena: khhh, khhhhhh - 18.865 kn.

Raspberry Pi je najmanje i najjeftinije računalo na svijetu (35 dolara). Mora ga imati baš svaki “geek” koji imalo drži do sebe. Pokreće ga i 700 MHz ARM procesor uz 512MB ram-a. HD sliku prebacuje preko HDMI izlaza, a ima i dva dodatna USB-a te mrežni izlaz i utor za SD kartice. 

Panasonic Lumix DMC-GF2 svojedobno je bio najmanji i najlakši napredni  “idiot” s izmjenjivim objektivom. Fotografije i 1080p HD video snima 12,1-megapikselnim senzorom. Za što jednostavnije upravljanje snimljenim fotografijama zadužen je zaslon osjetljiv na dodir. Cijena? 4109 kn u HGspotu. 

Razer BlackShark dizajnirane su po uzoru na pilotske slušalice. Namijenjene su ljubiteljima mrežnih FPS-ova, na primjer  “Battlefielda”. Stoje oko 1000 kn.

Ne, to nije robot usisavač ili leteći tanjur, nego Mede8er, vrhunski media player opremljen gigabitnim mrežnim priključkom i superbrzim USB 3.0 priključkom. Bez problema “guta” i 3D sliku. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 27
VIDEO

Alarm u Appleu: Ne rade alarmi na iPhoneu, hitno rješavaju bug
ZASPALI ZBOG GREŠKE

Alarm u Appleu: Ne rade alarmi na iPhoneu, hitno rješavaju bug

Apple je potvrdio da su upoznati s problemom. No još nije poznato zbog čega se uopće kvar pojavio i što korisnici mogu poduzeti dok ne stigne rješenje

Prvi spam ikad naljutio je 393 ljudi, evo što je pisalo u poruci
BIJES U ARPANETU

Prvi spam ikad naljutio je 393 ljudi, evo što je pisalo u poruci

Na današnji dan 1978. godine Gary Thuerk iz tvrtke DEC postao je prvi (poznati) spammer. Umjesto da šalje zasebnu poruku svakom primatelju, poslao je poruku na skoro 400 ljudi
Kristijan Iličić pokrenuo globalnu eSIM aplikaciju Lyntel: 'Spojio sam dvije ljubavi'
PROPUTOVAO 194 DRŽAVE

Kristijan Iličić pokrenuo globalnu eSIM aplikaciju Lyntel: 'Spojio sam dvije ljubavi'

eSIM je digitalna SIM kartica koja omogućava aktivaciju podatkovnog plana operatera bez upotrebe fizičke SIM kartice. - U fokusu nam je kvaliteta povezanosti, 5G mreža gdje god je to moguće - rekao nam je Iličić.