Obavijesti

Tech

Komentari 6

Facebook otkrio kako će nam izgledati reklame na Timelineu

Video će se pokretati automatski, ali bez zvuka, koji ćete čuti klikom na video ili prebacivanjem na cijeli ekran. Oglasi će se unaprijed skidati, dok ste na WiFi mreži

VIDEO

Nakon što je jutros Wall Street Journal objavio kako će Facebook ovih dana aktivirati video reklame za svoje korisnike, Facebook je poslijepodne i službeno objavio da s oglasima kreću od četvrtka, a iznad teksta možete vidjeti i kako će to izgledati.

Kako navode u svom priopćenju, od rujna su testirali načine da video postane još popularniji te su otkrili da su se pregledi, dijeljenja i komentari povećali za 10 posto. Sada kreću s testiranjem videa i na reklamama, a kao što se i najavljivalo, prikazivat će klipove koji promoviraju film Divergent. Nekim korisnicima video će se pokretati dok će skrolati kroz feed na mobitelima i desktop uređajima.

Stvar će raditi tako da će se video pokrenuti automatski, ali bez zvuka. Ako ne želite gledati reklamu, samo odskrolajte dalje. Kliknete li na video ili ga pokrenete preko cijelog ekrana, aktivirat će se i zvuk. Na kraju klipa će se pokazati izbornik s još dva dodatna videa, kako bi lakše otkrili dodatne oglase. Iz Facebooka napominju da će svi oglasi koji će se pokretati na mobitelima biti skinuti unaprijed, dok ste na Wi-Fi mreži, tako da se vaš podatkovni promet ne opterećuje. Ovakvi oglasi, kažu, nisu za svaki video ili post na stranicama. 

Na posebnoj stranici su ponudili i dodatna objašnjenja ovakvog oglašavanja. Tako dodaju da će se uz klipove za Divergent prikazivati i video sa stranica određenih osoba ili stranica koje su vezane uz neke zabavljače i sportske klubove. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Test Mercedes EQE SUV: Jedan od najimpresivnijih svoje vrste
VELIKI SUV NA STRUJU

Test Mercedes EQE SUV: Jedan od najimpresivnijih svoje vrste

EQE SUV je odličan automobil, i u njegovoj vožnji smo izuzetno uživali. No ipak, teško se oteti dojmu da bismo se unatoč svoj snazi, udobnosti i tišini još bolje osjećali u običnom GLE

Kristijan Iličić pokrenuo globalnu eSIM aplikaciju Lyntel: 'Spojio sam dvije ljubavi'
PROPUTOVAO 194 DRŽAVE

Kristijan Iličić pokrenuo globalnu eSIM aplikaciju Lyntel: 'Spojio sam dvije ljubavi'

eSIM je digitalna SIM kartica koja omogućava aktivaciju podatkovnog plana operatera bez upotrebe fizičke SIM kartice. - U fokusu nam je kvaliteta povezanosti, 5G mreža gdje god je to moguće - rekao nam je Iličić.
Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta