Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
30 komentara

Fallout 76 je ogromna online igra u kojoj se borimo za život

Najnovija igra bit će prethodnik u radnji svih dosadašnjih nastavaka, a pratit će priču ljudi koji su izašli iz bunkera nakon nuklearne katastrofe. Ovdje vas čeka četiri puta veći svijet nego u Falloutu 4.

Foto: Bethesda Softworks
30 komentara

Fallout 76 novi je nastavak legendarnog serijala u kojem se borimo za preživljavanje u opustošenom svijetu, a igra koja stiže u studenom bit će u cijelosti online. Moći ćete se igrati sami, ali priču su kreatori zamislili tako da je svaki lik kojeg ćete susresti neka živa osoba. 

Neće vas tu čekati stotine ili tisuće drugih suigrača i protivnika, već deseci - ipak se radi o apokaliptičnom svijetu u kojem su samo rijetki preživjeli. U osnovi bi stvar trebala biti sličnija Destinyju. 

Foto: Bethesda Softworks

Najnoviji nastavak radnju će smjestiti u Zapadnu Virginiju, a igra će biti ogromna - četiri puta veća od Fallouta 4. Kronološki će ovo prethoditi cijelome serijalu, a pratit ćemo preživjele ljude koji izlaze iz svog podzemnog bunkera nakon nuklearne katastrofe. Nakon što ste izašli van, vaš će zadatak biti ponovno izgraditi svoj grad i zemlju 2076. godine. Igra će imati šest regija, a neprijatelje ćemo moći gađati i raketama i tako dati svoj doprinos pretvaranju svijeta u pustoš koja nam je poznata u ranijm igrama. Kao u Falloutu 4, moći ćemo graditi baze. 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message