Obavijesti

Tech

Komentari 0

Gaming grdosija: Zakrivljeni Samsung Odyssey ide u prodaju

Gaming grdosija: Zakrivljeni Samsung Odyssey ide u prodaju
3

G9 sa svojih 49 inča prvi je Dual Quad High-Definition (5120×1440) gaming monitor sa zakrivljenošću od 1000R. Odyssey G9 pruža vrijeme reakcije od 1ms, uz stopu osvježavanja ekrana od 240Hz

VIDEO

Nakon što su ga prikazali na CES-u početkom godine, Samsungov divovski Odyssey G9 gaming monitor sada kreće i u prodaju. Zakrivljena grdosija hvali se i brojnim certifikatima. Tako je TÜV Rheinland, organizacija za certificiranje tehnoloških proizvoda, Odyssey monitore ocijenila kao najbolje gaming monitore zakrivljenosti od 1000R u industriji, dodijelivši im Eye Comfort certifikat za gaming iskustvo koje "najviše godi ljudskom oku".

Odyssey G9 je na sajmu CES 2020 osvojio nagradu za inovativnost u kategoriji kompjuterskih dodataka. Ovo je i prvi monitor sa certificiranom HDR10+ podrškom, koja mu omogućava da igre i druge sadržaje prikazuje na najkvalitetniji način uz pomoć Quantum dot tehnologije i HDR1000 panela.

- Nakon nedavnog objavljivanja Odyssey G7 zakrivljenog monitora, G9 se sada pridružuje seriji kao prvi dual QHD monitor sa zakrivljenošću od 1000R, učvršćujući poziciju tvrtke Samsung kao lidera na tržištu, koji uvodi inovacije do sada neviđenom brzinom. Samsung Odyssey G9 zakrivljeni monitor podiže gaming iskustvo na viši nivo, pružajući igračima određenu prednost u odnosu na konkurenciju -  rekao je Hyesung Ha, viši potpredsjednik, Visual Display Business, Samsung Electronics.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

G9 sa svojih 49 inča prvi je Dual Quad High-Definition (DQHD; 5120×1440 rezolucija) gaming monitor sa zakrivljenošću od 1000R. Odyssey G9 pruža vrijeme reakcije od 1ms, uz stopu osvježavanja ekrana od 240Hz i kristalno jasnu QLED sliku za QHD igranje. Samo igračko iskustvo na ovom monitoru je unaprijeđeno uz pomoć NVIDIA G-SYNC® Compatibility i Adaptive Sync opcije.

Dodatno, G9 dolazi sa futurističkim dizajnom i bijelim kućištem. U sebi sadrži Infinity Core Lighting osvjetljenje s 52 različite boje i pet svjetlosnih efekata koji mogu biti aktivni tijekom igranja.

Samsung G9 je dostupan širom svijeta od lipnja 2020.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

VIDEO Ovaj humanoidni robot kreće se kao ni jedan do sada
NOVA GENERACIJA

VIDEO Ovaj humanoidni robot kreće se kao ni jedan do sada

Boston Dynamics je predstavio svoju sljedeću generaciju humanoidnog robota, potpuno električnog Atlas robota

Tesla otpušta 300 radnika u pogonu kod Berlina
SMZBOG LOŠE POTRAŽNJE

Tesla otpušta 300 radnika u pogonu kod Berlina

Američki proizvođač električnih automobila Tesla izvijestio je da će otpustiti 300 radnika zaposlenih 'na određeno vrijeme' u pogonu kod Berlina, nakon najave otkaza širom svijeta zbog posustajanja potražnje i oštre cjenovne konkurencije
Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle