Tech

Komentari 2

GTA nastavlja darivati: Kako doći do milijun dolara u igri

GTA nastavlja darivati: Kako doći do milijun dolara u igri

Kako bi proslavio još jednu obljetnicu, Rockstar je odlučio još malo nagraditi svoje vjerne Grand Theft Auto V igrače.

Ako se ulogirate u GTA V bilo koji dan od danas do 2. listopada, dobit ćete milijun GTA dolara koji će vam sjesti na Maze Bank račun do 9. listopada. Također, u istom periodu, sva Declasse vozila, kao i Bennyjevi upgradeovi, oružja i još mnogo toga će biti na 40% popusta. Tu su i besplatna bijela majica s Declasse logom, ali i duple nagrade na svim Survival Series eventima

Diamond Casino & Resort posluje kao i dosad, uz neke nove kozmetičke dodatke, a ovotjedna glavna nagrada koju možete osvojiti je Declasse Mamba. Uz to, igrači koji imaju Twitch Prime i spoje Twitch sa Social Club računom dobivaju i besplatan Master Penthouse unutar igre, ali i brojne druge pogodnosti kao što su dodatni popusti na vozila.

Igre koju pokušavaju biti kao GTA: 

Pored svih ovih poklona koje Rockstar daje igračima, mi i dalje nismo zaboravili na sve detalje koji su neslužbenim putem izašli o GTA VI. Osim što znamo da će se priča odviti u SAD-u kroz više vremenskih razdoblja, te da će najvjerojatnije biti iz prvog lica policajca, tu su glasine o tome da će igra biti isključivo za next gen konzole, kao i da će biti multiplayer only.

Detalje i ovima, ali i drugim glasinama pogledajte u videu: