Honor Magic 4 Pro je prvi Honorov premium telefon u Hrvatskoj | 24sata
Obavijesti

Tech

Komentari 2

Magic 4 Pro je prvi Honorov premium telefon u Hrvatskoj

Magic 4 Pro je prvi Honorov premium telefon u Hrvatskoj
5

Honor Magic 4 Pro je flaghsip uređaj koji će biti dostupan u Telemachu, a nudi brzo punjenje, odlične specifikacije kamera i velik ekran odlične kvalitete prikaza

VIDEO

Nakon što su ga krajem veljače predstavili na sajmu u Barceloni, Honor je sada i u Zagrebu predstavio svoj flagship telefon Magic 4 Pro, kojim kreću u borbu s premium uređajima glavnih rivala. 

- Honor Magic4 Pro, koji predstavljamo korisnicima u Hrvatskoj, pravi je prikaz naše inovativne tehnologije i dokaz da neprestano postavljamo standarde u industriji. Redefiniranjem izvrsnosti u dizajnu, zaslonu, kameri, performansama i sigurnosti, novi HONOR Magic4 Pro korisnici će iskusiti čaroliju korištenja pametnog telefona - izjavio je Bruce Huang, prvi generalni direktor za Honor u Srbiji, Hrvatskoj i Sloveniji.

Magic 4 Pro dolazi sa Snapdragonom 8 Gen 1 te 8/256 GB memorije i 6,81-inčnim ekranom koji podržava 120 Hz osvježenje te HDR10+. 

Ima 50 mpx glavni senzor, ultraširoki od 50 mpx i telefoto kameru od 64 mpx. Ta periskopska kamera ima 3,5x optički zum i digitalni do 100x. Iz Honora ističu kako uz algoritam za računalnu fotografiju, Magic 4 Pro može snimati visokokvalitetne fotografije dok snima i video, ali koje nisu ograničene kvalitetom videa. Tu je i cijeli niz efekata za snimanje videa.

Kapacitet baterije je 4600 mAh, a uz telefon dolazi 100W punjač kojim se uređaj napuni za pola sata do 100 posto kapaciteta. 

Honorov Magic UI došao je do verzije 6, a tu su i odlične značajke koje su predstavljene još iz veze s Huaweijem, poput Honor Share brzog prijenosa podataka. Tu je Honor Health aplikacija za praćenje aktivnosti i zdravlja. 

Uz telefon su prikazali i Watch GS3, novi sat koji ima osamkanalni PPG senzorski modul koji detektira optičke signale, odnosno aktivnost vašeg srca. Ugrađen je i L1 / L5 dvofrekventni GNSS (Globalni navigacijski satelitski sustav) za praćenje aktivnosti i lokacije prilikom trčanja, vožnje bicikla ili planinarenja na otvorenom.

HONOR Magic4 Pro dostupan je na hrvatskom tržištu od 9.6. u Telemachu te će mu preporučena maloprodajna cijena biti 8,299 kn. HONOR Watch GS 3 također je od 9.6. dostupan u Telemachu po preporučenoj cijeni od 1,999 kn.
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 2

VIDEO

Prema dijelovima lica i prstiju odredite veličinu vagine ili penisa potencijalnog partnera
LAKŠE DO ZADOVOLJSTVA

Prema dijelovima lica i prstiju odredite veličinu vagine ili penisa potencijalnog partnera

Drevna mudrost priznaje da nije baš sve u dužini i debljini, već postoje tehnike i položaji u seksualnom činu zahvaljujući kojima uz puno vježbanja i prilagodbe jedno drugom možemo nadoknaditi nedostatke

Studentica Ira ima dijabetes, a alergična je na inzulin! Uporni tata smislio moguće rješenje
VIDEO: RIJETKOST U HRVATSKOJ

Studentica Ira ima dijabetes, a alergična je na inzulin! Uporni tata smislio moguće rješenje

Nakon primjene inzulina, Ira Mareković dobila je bolne kvrge koje su joj smetale i u kretanju. Roditelji su našli rješenje: inhalacijski inzulin. Doza stoji 1100 eura
Raspored i satnica nastupa na OI u Parizu hrvatskih sportaša
VODIČ ZA IGRE

Raspored i satnica nastupa na OI u Parizu hrvatskih sportaša

Olimpijske igre 2024. održavaju se u Parizu. Veliko otvorenje je 26. srpnja, a Igre će trajati do 11. kolovoza. Na jednom mjestu donosimo termine i rezultate