Tech

Komentari 0

HT snima najdužu navijačku pjesmu na virtualnom stadionu

HT snima najdužu navijačku pjesmu na virtualnom stadionu

Na digitalnom 'Virtualnom stadionu' HT želi okupiti tisuće navijača koji će pjevati pjesmu 'Igraj, moja Hrvatska' i na taj način snimiti i najdužu navijačku pjesmu uoči Europskog prvenstva u nogometu

Hrvatski Telekom predstavio je danas 'Virtualni stadion', digitalnu platformu kojom žele omogućiti navijačima i reprezentativcima da dožive nogometnu atmosferu tijekom Europskog prvenstva u nogometu. Navijači će jedno od nekoliko tisuća mjesta na tom virtualnom stadionu moći izboriti sudjelovanjem u stvaranju najduže navijačke pjesme na svijetu.

Svi koji se na virtualnom stadionu snime kako pjevaju refren pjesme "Igraj, moja Hrvatska", Zaprešić Boysa, dobit će virtualno sjedalo.

- Hrvatski Telekom je svoju najveću kampanju u ovoj godini u potpunosti fokusirao na realizaciju jedinstvenog i neponovljivog navijačkog podviga na svijetu. Želimo svima pokazati na koje nas sve načine tehnologija može nadahnuti i omogućiti da uživamo u stvarima koje nas usrećuju. S virtualnim stadionom navijači će moći izraziti emociju, ponos i dati podršku našim reprezentativcima, stvarajući odličnu navijačku atmosferu koja je bitna za vrhunski rezultat - istaknula je Nataša Rapaić, članica Uprave Hrvatskog Telekoma i glavna operativna direktorica za privatne korisnike. Iz HT-a kažu da će ovaj virtualni stadion prikupiti najveći pojedinačni broj video uradaka ikada snimljenih u sklopu korporativne kampanje u Hrvatskoj, a tijekom kampanje će i nagrađivati one koji se snimaju.

- Ideja Virtualnog stadiona je odlična i nešto sasvim novo te sam siguran da će se svim igračima svidjeti, pogotovo kad vide sve te osobe, pa čak možda i svoje prijatelje i rodbinu - dodao je Vedran Ćorluka, trener hrvatske nogometne A reprezentacije.

Sam proces snimanja preko 'Virtualnog stadiona' je vrlo jednostavan, a svatko od navijača će moći odabrati želi li u videu otpjevati refren u karaoke stilu, uz glazbenu pratnju ili pak pokazati svoj navijački talent uz lip sync opciju videa i pjevanje Zaprešić Boysa.