Obavijesti

Tech

Komentari 0

Huawei kroz svoj vodič otkriva mogu li operateri nuditi više i u isto vrijeme biti puno zeleniji

Huawei kroz svoj vodič otkriva  mogu li operateri nuditi više  i  u isto vrijeme biti puno zeleniji
4

Huaweijev GUIDE poslovni pristup predviđa industrijsku podršku pružateljima digitalnih usluga, navodeći pet ključnih područja na koja će se operateri morati fokusirati kako bi uspjeli u nadolazećim desetljećima

VIDEO

Huawei je na ovogodišnjem izdanju Mobile World Congressu u Barceloni na brojnim raspravama o temama kao što su poslovni uspjeh 5G-a, zelene tehnologije, povezivost i doprinos IT-a rastu okupio brojne telekom operatere, industrijske partnere i stručnjake. Naglasak je, između ostalog, stavljen na Huaweijev ‘GUIDE’ poslovni pristup koji je usmjeren na stvaranje vrijednosti za biznise i društvo, osiguravajući svijetlu budućnost za digitalnu ekonomiju.

Huaweijevi izlagački štandovi na MWC-u oponašaju digitalno inteligentnu šumu, prikazujući brojne mogućnosti koje nudi ICT industrija. Kompanija je u Barceloni predstavila najnovije proizvode i rješenja među kojima su gigabitne mobilne mreže, brza cloud rješenja, potpuno optičke ciljane mreže, digitalni i inteligentni O&M sustavi, kao i sveobuhvatna rješenja za zeleni razvoj.

Huaweijev GUIDE poslovni pristup predviđa industrijsku podršku pružateljima digitalnih usluga, navodeći pet ključnih područja na koja će se operateri morati fokusirati kako bi postigli uspjeh u nadolazećim desetljećima. Područja obuhvaćaju širenje usluga, učinkovito inoviranje, iskorištavanje resursa, pružanje vrijednosti i doprinos društvu.

Na MWC-u je Huawei obuhvatio i rješenja kojima će operatere podržati u zelenim razvojnim strategijama. Kroz raspon zelenih rješenja, Huawei nastoji operaterima pomoći u povećanju mrežnih kapaciteta i smanjenju potrošnje energije po bitu mrežnog prometa.

Huawei kroz suradnju s operaterima i partnerima diljem svijeta osigurava pojednostavljenu, zelenu i inteligentnu ICT infrastrukturu, omogućujući implementaciju vodećih 5G mreža. Rezultati ispitivanja trećih strana pokazuju da Huaweijeva 5G mreža u 13 zemalja, uključujući Švicarsku, Njemačku, Finsku, Nizozemsku, Južnu Koreju i Saudijsku Arabiju, pruža optimalno iskustvo.

Tvrtka je već potpisala više od 3.000 ugovora za industrijsku primjenu 5G-a, ostvarujući suradnju s operaterima i partnerima iz brojnih industrija. Huawei ističe kako im je cilj pomoći operaterima da iskoriste nove mogućnosti digitalizacije isporukom inovativnih XtoB rješenja koja integriraju 5G, premium privatne linije, inteligentne mreže u oblaku, podatkovne centre i cloud.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

SAD udara na  Huawei: Povlače dozvole za isporuke čipova
QUALCOMM I INTEL ŠUTE

SAD udara na Huawei: Povlače dozvole za isporuke čipova

Glasnogovornik Intela odbio je komentirati, Qualcomm nije odgovorio na upit da komentira povlačenje dozvola, a Huawei nije odmah odgovorio.

Njemačka protiv kaznene carine za kineske električne aute: 'Mi se želimo natjecati, ne zatvoriti'
KOMISIJA POKRENULA ISTRAGU

Njemačka protiv kaznene carine za kineske električne aute: 'Mi se želimo natjecati, ne zatvoriti'

Njemačka vlada mora osigurati okruženje koje će kompanijama omogućiti da i dalje stvaraju dodanu vrijednost u matičnoj zemlji i da obrane poziciju u međunarodnoj trgovini, objasnio je Volker Wissing
Uber sa znatno većim prihodom na početku godine, skočio broj korisnika i putovanja globalno
ODLIČNI REZULTATI

Uber sa znatno većim prihodom na početku godine, skočio broj korisnika i putovanja globalno

Uberov prihod porastao je u prva tri ovogodišnja mjeseca za 15 posto u odnosu na isto prošlogodišnje razdoblje, na 10,13 milijardi dolara.