Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
6 komentara

I ti možeš postati investitor u startupe: ZIP prikuplja novac

Na Seedrs platformi za financiranje prikupljaju 50.000 funti, što planiraju koristiti za manje 'seed' investicije u najbolje startupe u novim generacijama ZIP-a

Seedrs/ZIP
Foto: Seedrs/ZIP
6 komentara

Zagrebački inkubator poduzetništva u petak je predstavio prvi hrvatski start-up program kojim se okreću 'crowdinvestingu', kojim se svakome želi omogućiti da postane investitor i podrži novu generaciju poduzetnika u srednjoj i jugoistočnoj Europi. 

Na Seedrs platformi za financiranje putem grupnog investiranja prikupljaju 50.000 funti, što će koristiti za manje 'seed' investicije u najbolje startupe u novim generacijama ZIP-a, koji navode da je u 4 generacije startup programe završilo 40 timova, a osnovano je 16 tvrtki. 

ZIP je prvi start-up program izvan Ujedinjenog Kraljevstva koji prikuplja sredstva putem crowdinvesting platforme Seedrs.

- Kao vodeća europska platforma za "equity crowdfunding" Seedrs je ponosan na suradnju sa ZIP-om na ovoj uzbudljivoj kampanji. Osigurat ćemo mladim poduzetnicima da na lagan način prikupe novac od mnogobrojnih investitora bez administrativnih prepreka - izjavio je Jeff Lynn, suosnivač i CEO Seedrs-a.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message