Obavijesti

Tech

Komentari 0

Ikea i Sonos pretvorili svjetiljku i police u raspjevani namještaj

Ikea i Sonos pretvorili svjetiljku i  police u raspjevani namještaj
3

Ikea je Symofonisk liniju Wi-Fi zvučnika kreirala s poznatim proizvođačem audio opreme Sonosom, a u Hrvatskoj će sada također nuditi svjetiljku i policiju u koje su integrirani zvučnici

VIDEO

Ikea je objavila kako će i u Hrvatskoj od početka srpnja biti dostupna njihova Symfonisk kolekcija zvučnika koju su razvili zajedno s poznatom tvrtkom Sonos.

Nakon što su integrirali bežične punjače u namještaj, sada je na red došao i zvuk, pa su tako razvili policu s Wi-Fi zvučnikom koja se može montirati uz krevet, a nagrađena je i Red Dot nagradom za dizajn. Uz nju, imaju i Symfonisk stolnu lampu s Wi-Fi zvučnikom. Ono što je odlično kod ovih uređaja je da se njima može upravljati i preko daljinskog, a mogu raditi zasebno, no mogu se i koristiti zajedno pa prostoriju možete ispuniti glazbom.

- IKEA stalno istražuje nove ideje kojima može unaprijediti život kod kuće. Integriranjem tehnologije u namještaj, to možemo učiniti na još bolji način - istaknuo je Björn Block, poslovni voditelj IKEA Home Smart u IKEA of Sweden.

Inače, preko daljinskog se, kao i na telefonu, može preskakati, pauzirati ili vraćati na prethodnu pjesmu, ali i pojačavati i stišavati glazbu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Što će biti s TikTokom ako ih netko kupi u SAD-u i što to znači za njihove korisnike u Europi?
PRIJETI IM ZABRANA

Što će biti s TikTokom ako ih netko kupi u SAD-u i što to znači za njihove korisnike u Europi?

Plus+ Sa stručnjakom za kibernetičku sigurnost razgovarali smo o pozadini zabrane TikToka, tehnološkim posljedicama ako ih netko kupi i kako bi takav TikTok funkcionirao

Suradnja u AI-ju Hrvatske i Slovenije može donijeti veću konkurentnost poduzeća
AI KONFERENCIJA

Suradnja u AI-ju Hrvatske i Slovenije može donijeti veću konkurentnost poduzeća

Konferenciju su organizirali Infobip, Slovensko-hrvatski poslovni klub SLO CRO i slovensko veleposlanstvo u Zagrebu, s ciljem razmjene znanja i iskustava u primjeni AI-ja u poduzećima kako bi s time uspješnije poslovali.
8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje
ZDRAVLJE I PREVENTIVA

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje

Slijedeći osam zdravih načina ponašanja moguće je smanjiti biološku dob, otkiva istraživanje. Radi se o svakodnevnim navikama koje su dostupne na jednostavan način