Tech

Komentari 2

Lara (Croft) nema izbora: Novi Tomb Raider izaći će tek 2013.

Lara (Croft) nema izbora: Novi Tomb Raider izaći će tek 2013.

Prioritet je da ponudimo igru doista najviše kvalitete. Dodatno vrijeme za razvitak omogućit će nam da ju ispoliramo do razine koju zaslužujete, kažu proizvođači

Obožavatelji serijala Tomb Raider koji iščekuju novi nastavak morat će se još malo strpjeti - iz studija Crystal Dynamics u nedjelju su izvijestili kako će se nova verzija na tržištu pojaviti tek u prvom kvartalu 2013. godine, a ne ove jeseni, kao što je prvotno bilo najavljeno.

"Sada nam je prioritet da ponudimo igru doista najviše kvalitete. Kako bismo to učinili, odlučili smo pomaknuti datum predstavljanja igre nekoliko mjeseci. U ovoj igri radimo neke stvari koje su potpuno nove za Tomb Raider, a dodatno vrijeme za razvitak omogućit će nam da ju ispoliramo do razine koju zaslužujete. Vjerujemo da je ovo ispravan izbor i jamčimo da će se čekanje isplatiti", poručio je čelnik studija Darrell Gallagher na službenom blogu Tomb Raidera.

Prvi nastavak megapopularne video-igre pojavio se 1996. godine, a osmi i zasad posljednji, Underworld, 2008. Franšiza je proizvela i stripove, romane, te dva filma u kojima je glavnu junakinju, englesku arheologinju Laru Croft, utjelovila Angelina Jolie.