Obavijesti

Tech

Komentari 2

Još malo do 44. INA Delta Rallyja - utrka kreće sutra

Još malo do 44. INA Delta Rallyja -  utrka kreće sutra
1

Osim standardnih lokacija oko Zagrebačkog Velesajma i Sljemena, INA Delta Rally će se ove godine, kao i lani, voziti i u Dugom Selu. U lov na pobjedu kreće 67 natjecatelja

VIDEO

Nastarije i najpopularnije automobilističko natjecanje u Hrvatskoj, INA Delta Rally započinje sutra, 8. lipnja, sa startom iza Upravne zgrade Ine u 16 sati. Utrka će se voziti po već tradicionalnim lokacijama oko Zagrebačkog Velesajma i po Sljemenu, a za prvi dan utrke, kao i lani, predviđena su dva brzinca u Dugom Selu. 

- Ondje će gledateljima biti posebno atraktivan skok na Martin Bregu, a mnogo publike očekujemo i u Zagrebu gdje je uz pomoć Ine pripremljen bogat zabavni program - najavila je direktorica utrke, Mirjana Šimek Bilić.

Kao i proteklih godina, INA će prvog dana utrke osigurati zabavni program za gledatelje, poput uvijek atraktivnog driftanja, utrka oldtimera i neobičnih automobila.

INA Delta Rally od 2016. godine dio je FIA European Rally Trophyja, što znači da se vozi po istim pravilima kao i Prvenstvo Europe.

Od ove godine bodovi i za Alpe Adria Rally Cup

- Uvrštavanje utrke u viši rang natjecanja vozačima s najboljim rezultatima otvara se pristup Prvenstvu Europe te konačno i Svjetskom rally prvenstvu (WRC). Uz europske bodove, ovogodišnji INA Delta Rally već tradicionalno će se bodovati i za Rally prvenstvo Hrvatske i Otvoreno prvenstvo Zagreba.

- INA Delta Rally nastavlja se voziti za European Rally Trophy, a ove godine prvi put se boduje i za Alpe Adria Rally Cup, što svakako jamči atraktivnost same priredbe. Na startu nas očekuje više od 14 vrhunski pripremljenih ERT automobila. 

- Naša kompanija ima vodeću poziciju na tržištu zahvaljujući našim visokokvalitetnim gorivima i uslugama, a lideri smo i u pružanju podrške automobilističkim manifestacijama u zemlji. Spregu naše industrije i automobilizma smatramo prirodnom i nadalje želimo zadržati poziciju prvog izbora kod kupaca te najpoželjnijeg partnera kada su u pitanju prestižni događaji kao što je INA Delta Rally - izjavio je na predstavljanju Darko Markotić, Inin operativni direktor Usluga kupcima i maloprodaje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Što će biti s TikTokom ako ih netko kupi u SAD-u i što to znači za njihove korisnike u Europi?
PRIJETI IM ZABRANA

Što će biti s TikTokom ako ih netko kupi u SAD-u i što to znači za njihove korisnike u Europi?

Plus+ Sa stručnjakom za kibernetičku sigurnost razgovarali smo o pozadini zabrane TikToka, tehnološkim posljedicama ako ih netko kupi i kako bi takav TikTok funkcionirao

Suradnja u AI-ju Hrvatske i Slovenije može donijeti veću konkurentnost poduzeća
AI KONFERENCIJA

Suradnja u AI-ju Hrvatske i Slovenije može donijeti veću konkurentnost poduzeća

Konferenciju su organizirali Infobip, Slovensko-hrvatski poslovni klub SLO CRO i slovensko veleposlanstvo u Zagrebu, s ciljem razmjene znanja i iskustava u primjeni AI-ja u poduzećima kako bi s time uspješnije poslovali.
8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje
ZDRAVLJE I PREVENTIVA

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje

Slijedeći osam zdravih načina ponašanja moguće je smanjiti biološku dob, otkiva istraživanje. Radi se o svakodnevnim navikama koje su dostupne na jednostavan način