Obavijesti

Tech

Komentari 7

Još malo vremena ostalo je za rane prijave za WinDays 13

Još malo vremena ostalo je za rane prijave za WinDays 13
1

Na WinDaysima će se pričati o robotima, četvrtoj industrijskoj revoluciji, naprednom društvu i konkurentnom gospodarstvu. Do 10. ožujka traju Early Bird prijave

VIDEO

Na Microsoftovoj 13. WinDays konferenciji, od 22. do 26. travnja u Umagu moći ćete saznati kako poslovati ukorak s najnovijim trendovima, a do 10 ožujka možete iskoristiti značajan popust za sudjelovanje na konferenciji.

WinDaysi se uobičajeno dijele na tehnološku i poslovnu konferenciju. U tehnološkom programu su posjetitelji već navikli na odlične predavače i vruće novosti iz svijeta tehnologije. No, ove godine imat će priliku i upoznati ključne Microsoftove tehnologije i proizvode od samoga početka.

Poslovni dio konferencije će se baviti temama o podizanju konkurentnosti, stvaranju radnih mjesta i ubrzanom rastu domaćega gospodarstva. Kao misao vodilja nametnula se četvrta industrijska revolucija i činjenica da tehnologija nezaustavljivo mijenja način promišljanja i poslovanja. Pritom ubrzani tehnološki razvoj stavlja fokus na automatizaciju procesa u proizvodnji te na robote, ICT, nano tehnologiju, nove materijale, nove poslovne modele i slično, koji zauzimaju sve važnija mjesta u tim procesima.

Svoja znanja i iskustva o tome će podijeliti najugledniji znanstvenici sa svjetskih sveučilišta i instituta. Njima će se pridružiti najbolji hrvatski poduzetnici, predstavnici vlasti i akademici. 

Najvažniji dan ovogodišnje WinDays konferencije je petak, kada će se postaviti strateški okvir za napredak Hrvatske, a rezultati tih zaključaka će se pratiti na daljnjim Microsoftovim konferencijama i događanjima.

Stoga, do 10. ožujka možete nabaviti kotizaciju za Technology i Business konferenciju WinDays13 po cijeni od 5962,50 kuna, odnosno 4375 kuna za Technology, ili 2250 kuna za Business program konferencije. Nakon 10. ožujka će cijena za oba dijela konferencije iznositi 6857,50 kuna, ili za Technology 5031,25 kuna, a za Business 2587,50 kuna. U cijene je uključen i PDV.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Hrvati osmislili aplikaciju za sve ljude u dijaspori: 'Bilo da tražite posao ili želite pronaći zabavu'
APPUCINOO APLIKACIJA

Hrvati osmislili aplikaciju za sve ljude u dijaspori: 'Bilo da tražite posao ili želite pronaći zabavu'

Jedan od ključnih ciljeva Appucinoo aplikacije je omogućiti privatnim korisnicima jednostavniji put do različitih djelatnosti i usluga s njihovog govornog područja, kažu nam osnivači

Na ovogodišnji .debug dolazi 120 govornika i najveće zvijezde iz regionalne tech zajednice
100 PREDAVANJA U DVA DANA

Na ovogodišnji .debug dolazi 120 govornika i najveće zvijezde iz regionalne tech zajednice

Najveći interes posjetitelja očekuje se za tri keynote predavanja osnivača globalno najuspješnijih IT kompanija iz Hrvatske, Srbije i BiH: Infobipa, Nordeusa i NSofta, odnosno Izabela Jelenića, Branka Milutinovića i Igora Krezića.
Dr. Josip Paladino: 'Kod kuće sam papučar, ne jedem ništa cijeli dan i odlično sam'
VELIKI INTERVJU

Dr. Josip Paladino: 'Kod kuće sam papučar, ne jedem ništa cijeli dan i odlično sam'

Naš najbolji neurokirurg, prof.dr. Josip Paladino iza sebe ima 46 godina rada u struci, i nema namjeru stati. Iako stručnjak za mozak, njega kroz život vodi srce, kaže nam