Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
1 komentara

Keks Pay je aplikacija koja želi olakšati slanje i primanje novca

Aplikacija Keks Pay zamišljena je za brzo rješavanje novčanih transakcija, poput primjerice slanja novca na račun prijatelja za kupljene karte za kino i tome slično, i to bez ikakve naknade

1 komentara

Erste banka u utorak je predstavila svoju novu mobilnu aplikaciju KEKS Pay, namijenjenu za brzo i sigurno slanje i primanje novca - i to bez ikakvih naknada

- Primarni cilj ove aplikacije je olakšavanje svakodnevnih situacija, kao što je slanje novaca na račun prijatelja i obitelji ili grupno skupljanje novca za razne prigode. Dnevni limit za transakcije je 1000 kuna. Aplikacija je besplatna i koristiti je mogu svi, bez obzira na to u kojoj banci imaju otvoren račun - ističu u priopćenju. 

Za projekt KEKS Pay unutar Erste banke osnovan poseban startup, a u razvoju ove aplikacije vodili su se idejom da bude jednostavna i da rješava konkretne probleme s kojim se ljudi svakodnevno susreću.

- Za situacije poput dugovanja novca za ručak ili karte za kino ili skupljanje novaca za poklon ili zabavu, ali bez vođenja evidencije tko je platio i borbe s gotovinom, KEKS Pay nudi mogućnost kreiranja chat grupe te podjelu troškova i skupljanja novca digitalno. Smatram da je upravo to i svrha digitalnih noviteta - olakšavanje svakodnevice klijentima na način da mu budu asistenti pri svakoj akciji ili transakciji - istaknuo je Dejan Donev, voditelj Tima za digitalnu transformaciju u Erste banci.

Ako ste klijent Erste banke, u aplikaciju se možete prijaviti pute mTokena, a ako ste klijent neke druge banke, jednostavno dodajte broj svoje kreditne ili debitne kartice. Android aplikaciju preuzmite u Google Play trgovini, a verziju za iOS u iTunes App Storeu.

 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message