Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
1 komentara

Kroz Rijeku lakše na struju: Dobili su prvu brzu punionicu

U projektu koji sufinancira i EU, planira se otvoriti 69 brzih i četiri ultra brze punionice za električna vozila na 31 lokaciji na koridorima kroz Hrvatku i Rumunjsku. Projekt vrijedi 4,3 milijuna eura

Foto: Hrvatski Telekom
1 komentara

Rijeka je uoči špice turističke sezone dobila prvu brzu punionicu za električna vozila u sklopu projekta 'Sveobuhvatne mreže koridora s brzim punjenjem u jugoistočnoj Europi. Postavili su je Hrvatski Telekom i Tower Center Rijea, a istovremeno se na njoj mogu puniti dva automobila s tri različita priključka. Radi non stop i besplatna je za korisnike automobila. Punjenje traje oko 20 minuta.

U projektu koji sufinancira i EU, planira se otvoriti 69 brzih i četiri ultra brze punionice za električna vozila na 31 lokaciji na koridorima kroz Hrvatku i Rumunjsku. Projekt koji vrijedi 4,3 milijuna eura trebao bi biti gotov do kraja 2020. godine.

Inače, očekuje se da će do 2023. godine tržište električnih punionica imati deseterostruki rast sa tri na 30 milijardi dolara. Puni.hr je najveća regionalna mreža punionica i njih 115 nalazi se u 72 hrvatska grada, a to čini i više od 50 posto svih javno dostupnih punionica u državi. 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message