Obavijesti

Tech

Komentari 2

MS Energy predstavio niz novih električnih bicikala i romobila. Novi materijali i još bolji doseg

MS Energy predstavio niz novih električnih bicikala i romobila. Novi materijali i još bolji doseg
7

Što se romobila tiče, stiže pet modela. Urban, Mentior, Flare, Flare X i Vortex, a predstavili su i četiri električna bicikla

VIDEO

Hrvatski brend MS Energy predstavio je ovaj tjedan u Zagrebu novu liniju električnih bicikala i romobila te su istaknuli da su u nepunih pet godina zauzeli vodeću poziciju na domaćem tržištu s 25 % udjela u kategoriji eRomobila i 20 % udjela u kategoriji eBicikala, prema relevantnim tržišnim podacima.

- Nove modele eBicikala koji nastaju u našem proizvodnom pogonu u Rugvici pored Zagreba odlikuju ključne značajke: futuristički dizajn koji je, k tome, prepoznatljiv, privlačan i potpuno drugačiji od konkurencije. Također, svi modeli su jednostavni za vožnju i održavanje, praktični za svakodnevnu upotrebu te odišu elegancijom - istaknula je direktorica marketinga tvrtke M SAN Grupe Jasna Pulić.

MS Energy se fokusira na funkcionalan dizajn sukladno potrebama modernih korisnika uz uvođenje naprednih rješenja i kvalitetu iznad očekivanja, što je potvrdio i Boris Kozić, Product Group Manager Senior, predstavljajući nove modele eBicikala.

- U današnjem sve zahtjevnijem urbanom okruženju, mobilnost postaje ključni element naše svakodnevice. Nove modele električnih bicikala u ponudi MS Energy brenda odlikuju futuristički dizajn, različit od svih ostalih eBicikala na tržištu, kao i visoka razina inovacija i performansi. Svi naši novi eBicikli izgledaju kao da su rađeni od karbona, udobni i praktični za vožnju gradskim ulicama - poručio je.

Leo Mehičić, product manager, predstavio je novitete u kategoriji eRomobila, istaknuvši kako nova linija eRomobila s potpisom MS Energy brenda donosi niz noviteta.

- MS Energy romobili ističu se po naprednim tehničkim specifikacijama, uključujući gume otporne na bušenje, među kojima je i sofisticirana NFC brava na jednom od modela te pametni BMS sustav za produženu trajnost baterije kod svih modela iz novog portfelja - naglasio je.

Što se romobila tiče, stiže pet modela. Urban, Mentior, Flare, Flare X i Vortex imaju motore od 500 pa sve do dvostrukog motora od 1200W u Vortexu. Svima je brzina ograničena na 25 km/h po zakonu. Romobili će koštati od 599 do 1499 eura i stižu tijekom travnja, dok model Mentor s motorom od 500W stiže u svibnju. Vortex i Flare X imaju doseg od 70 km, Flare i Mentor od 60, dok je Urbanu doseg oko 50 km.

Predstavili su i četiri nova bicikla, dva sklopiva modela Urbanfold i6 te Streetflex i20 i dva gradska bicikla Pulseurban C20 i Cityzen C102. Oni će stajati od 899 za najmanji sklopivi do 1399 za C102. Brzine su im također ograničene, a doseg im je oko 70 km s punjenjem, a preklopnima oko 60.

Daljnji razvoj MS Energy brenda, istaknuto je ovom prilikom, zasnivat će se na praćenju potreba korisnika i tržišnih trendova, daljnjim investicijama u razvoj proizvoda, proširenju proizvodnih kapaciteta i nastavku ekspanzije na ciljnim tržištima: Hrvatske, Adria regije (Srbija, Bosna i Hercegovina, Makedonija, Crna Gora, Kosovo) te tržištima Slovenije, Češke, Slovačke, Italije, Mađarske, Poljske, Rumunjske, Njemačke i Austrije.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

VIDEO Svakih 28 sekundi izrade Honor mobitel i nikad ne staju. Zavirili smo u pogon budućnosti
STOTINE MILIJUNA ZA RAZVOJ

VIDEO Svakih 28 sekundi izrade Honor mobitel i nikad ne staju. Zavirili smo u pogon budućnosti

Honor je uložio 200 milijuna dolara u razvojni centar u Shenzhenu, a mi smo bili prvi mediji koji su ga posjetili. Ovdje rade na telefonima koji stižu za dvije ili tri godine, a posjetili smo i tvornicu u kojoj su sami razvili robote za izradu uređaja

Elon Musk u posjetu Kini zbog pregovora o uvođenju softvera za autonomnu vožnju
NENAJAVLJENI POSJET

Elon Musk u posjetu Kini zbog pregovora o uvođenju softvera za autonomnu vožnju

Direktor Tesle Elon Musk u nedjelju je doputovao u nenajavljeni posjet Pekingu gdje bi se trebao sastati s visokim dužnosnicima i s njima razgovarati o uvođenju softvera za autonomnu vožnju (FSD) i o dozvoli za prijenos podataka u inozemstvo
Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin