Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
4 komentara

Na Facebooku ćemo uskoro gledati puno više videa uživo

Facebook je omogućio da na live video reagiramo kao i na postovima, a žele i da lakše otkrijemo što se emitira uživo. Sada će i puno više ljudi moći emitirati u Grupama i Eventima

Foto: Facebook
4 komentara

Video postaje sve značajniji dio Facebooka, a sada se morate pripremiti i na to da ćete uskoro vidjeti puno više videa uživo. 

Iz najveće društvene mreže u srijedu su najavili da će njihov Facebook Live dobiti puno više mogućnosti kako bi još veći dio od 1,6 milijarde korisnika mogli snimati i emitirati video.

Today we're launching Facebook Live for everyone -- to make it easier to create, share and discover live videos.Live...

Posted by Mark Zuckerberg on Wednesday, April 6, 2016

Korisnici će sada moći u Facebook Grupama i Eventima emitirati uživo pa se tako možete pobrinuti da cijela vaša rodbina bude i preko Facebooka prisutna na utakmici vašeg djeteta ili da i prijatelji koji nisu mogli doći na tulum vide kako se vi zabavljate. No, da bi video bio zabavniji tu će biti filteri koje ćete moći aktivirati uživo, reakcije koje su uveli nedavno, ali i komentari na slikama. 

Foto: Facebook/RNK Sladorana

Uživo će na Facebooku sada moći emitirati korisnici iz 60 zemalja, a na mobilnoj aplikaciji bit će posebni dio unutar kojeg će se moći vidjeti što se emitira. Isto tako će se svi streamovi moći pregledati i na Facebook Live karti na desktopu.

A kako bi taj video popularizirali, Facebook plaća izdavačima i TV kućama da za njih pružaju sadržaj koji će privući korisnike na live video. Guardian javlja da su među njima New York Times, BuzzFeed, Sky...  

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message