Tech

Komentari 0

Na Idea Knockoutu traže novi startup koji će otići u Las Vegas

Na Idea Knockoutu traže novi startup koji će otići u Las Vegas

Timovi koji se prijave na natjecanje borit će se za hotelski smještaj (šest noćenja) i dvije povratne aviokarte za Las Vegas za vrijeme trajanja CES-a 2022 te plaćen izlagački štand na Eureka Parku,

Nakon velikog uspjeha prijašnjih sedam Idea Knockouta i sjajnih nastupa pobjedničkih timova, startupa Iron Bull, Orqa, MAKERbuino, STEMI, Streaming Solutions i DivIT na CES-u, Bug će 30. rujna tražiti novog pobjednika regionalnog natjecanja tehnoloških ideja.

Idea Knockout u Zagrebu će imati besplatan ulaz za sve posjetitelje, a timovi koji se prijave na natjecanje borit će se za hotelski smještaj (šest noćenja) i dvije povratne aviokarte za Las Vegas za vrijeme trajanja CES-a 2022 te plaćen izlagački štand na Eureka Parku, dijelu CES-a „rezerviranom“ isključivo za najbolje startupe na svijetu.

Da bi se prijavili na Idea Knockout 2021 ne morate nužno biti startup i ne morate nužno biti iz Hrvatske. Dovoljno je da ste tim koji ima originalnu tehnološku ideju, bilo da se radi o softveru, internetskom servisu ili uređaju i da za svoju ideju imate razvijen demo ili prototip.

Nije važno imate li tvrtku ili ne, jeste li kompanija ili startup ili samo studenti – važno je samo da ste pametni i da imate hrabrost i ambiciju za svjetski uspjeh! Prijava se obavlja putem web-stranice natječaja, www.ideaknockout.com, gdje su objavljeni i detaljni kriteriji. Osim spomenute prve nagrade, timovi koji će nastupiti na Idea Knockoutu bit će u prilici osvajati i druge vrijedne nagrade, poput mobilnih uređaja i „slotova“ za nastup na Bug Future Showu 2022.

I ove će godine žiri Idea Knockouta ostati neotkriven do samog održavanja natjecanja 30. rujna 2021. Nadzor nad regularnošću rada žirija obavljat će Veleposlanstvo SAD-a u Zagrebu čiji je Trgovinski ured i službeni zastupnik CES-a za našu zemlju. CES 2022 održat će se od 5. do 8. siječnja 2022. u Las Vegasu u SAD-u, kao fizički sajam, s prisutnim posjetiteljima. 

Idea Knockout 2021 održat će se uz generalno pokroviteljstvo Hrvatskog Telekoma, a sponzori su Algebra, Croatia osiguranje, Mastercard, LAQO i HUB385.