Obavijesti

Tech

Komentari 1

VIDEO Naš tim Salada de Frutas srebrni na Clash of Leagues, pogledajte snimke svih mečeva

VIDEO Naš tim Salada de Frutas srebrni na Clash of Leagues, pogledajte snimke svih mečeva
4

Nakon četvrtog mjesta prošle godine, regionalni prvaci A1 Adria lige na Clash of Leagues u Salzburgu došli su do srebra. Brawl Stars prvaci su austrijski tim Aurora koji je i osvojio glavnu nagradu od 1600 eura

VIDEO

Nakon dvosatnih žestokih okršaja u velikom finalu Clash of Leagues natjecanja, pobjedu je odnio austrijski tim Aurora koji je s dvije čiste pobjede u Brawl Stars igri bio uvjerljivo najbolji tim na turniru u sklopu Level Up gaming festivala u Salzburgu.

POGLEDAJTE VIDEO: Kako je izgledala borba za trofej

Drugo mjesto na natjecanju osvojio je tim Salada de Frutas, pobjednici regionalne A1 Adria lige. Oni su u prvom dvoboju glatko izgubili od Aurore 3-0, a čak je i predstavnik austrijskog tima rekao nakon pobjede kako se nisu nadali da će to biti tako lako. 

No u drugom meču su se nakon izgubljene prve partije brzo vratili i pobijedili mYinsanity 3-1. Ovo je druga godina za redom da je ovaj tim, sastavljen od igrača iz Srbije i Hrvatske, pobijedio u regionalnoj ligi i plasirao se na finalni turnir natjecanja koje predstavlja 13 zemalja. 

POGLEDAJTE CIJELI LIVE PRIJENOS: 

- Veliko finale Clash of Leaguesa definitivno je najveći LAN event na kojem smo igrali do sada. Prvi meč protiv Aurore jednostavno nismo bili na razini, malo lošiji draft i sama igra, a takve sitnice se odmah kažnjavaju na ovoj razini Brawl Starsa. Ni početak drugog meča nije bio obećavajuć, izgubili smo prvi set, ali nakon toga smo se uspjeli sabrati i uzeti 3 uzastopna seta za pobjedu 3-1. Bilo je malo razočarenja jer smo vjerovali da možemo do titule, no na kraju smo se morali zadovoljiti drugim mjestom. Sve u svemu, jedno prekrasno iskustvo, upoznavanje i druženje s drugim timovima i apsolutno uživanje u Salzburgu. Najveći pozdravi za sve koji su išli s nama i bili najglasniji u prvim redovima - rekao nam je Luka Črneli, poznatiji kao Lavvek.

Našem timu tako je pripala i nagrada od 800 eura, dok su pobjednici iz Austrije osvojili 1600 eura. Trećeplasirani tim koji je predstavljao Swisscom Hero League osvojio je 600 eura. 

Clash of Leagues inače je međunarodni esport turnir kojeg je lani pokrenula A1 Telekom Austria grupa, a igrači se u ovom turniru natječu samo u igri Brawl Stars. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Volkswagen predstavio novu generaciju omiljenog kampera
SVJETSKA PREMIJERA

Volkswagen predstavio novu generaciju omiljenog kampera

U Berlinu smo prisustvovali svjetskoj premijeri nove generacije jednog zaista posebnog i neobičnog Volkswagen automobila

Umjetna inteligencija AlphaFold 3 predviđa strukturu molekula
NOVI MODEL

Umjetna inteligencija AlphaFold 3 predviđa strukturu molekula

Google DeepMind najavio je novu vrstu modela umjetne inteligencije za medicinska istraživanja koji može predvidjeti strukturu i interakcije svih živih molekula
Dr. Miličić: Ova bolest ubija brže i češće od raka, sada tražimo pretragu koja može spasiti ljude
VELIKI INTERVJU

Dr. Miličić: Ova bolest ubija brže i češće od raka, sada tražimo pretragu koja može spasiti ljude

Od početka simptoma pa do dijagnoze prolazi previše vremena, tražimo uvođenje novih pretraga koje mogu spasiti živote, kaže akademik Miličić