Obavijesti

Tech

Komentari 42

Napadnu li zombiji Zagreb, ova karta mogla bi spasiti vaš život

Napadnu li zombiji Zagreb, ova karta mogla bi spasiti vaš život
6

Lijekovi, hrana, oružje i sklonište ključ su preživljavanja invazije zombija, a karta Map of the Dead pokazuje gdje se u vašem gradu nalaze mjesta koja će vas spasiti

VIDEO

Dobro je poznata činjenica da su nam u slučaju zombi apokalipse potrebni razni predmeti kako bi preživjeli, barem kada se radi o filmovima strave. Lijekovi, hrana, oružje i sklonište vjerojatno su prvi na pameti svima koji se nadaju da će preživjeti još jedan dan među živima sigurni od hordi zombija. 

Za one koji prežive invaziju, sada je dostupna i mapa s mjestima koja su ključna za preživljavanje ljudi. 

Karta za preživljavanje zombija (Map of the Dead) pokazuje gdje se u blizini vaše lokacije nalaze ljekarne, bolnice, benzinske postaje, trgovine s oružjem i ostala mjesta na kojima bi mogli naći stvari koje će nas spasiti. Napadnu li zombiji Zagreb, na karti se mogu naći razne benzinske postaje koje bi mogle skrivati gorivo, ili nešto hrane, te dućan s opremom za kamping,  ali i trgovina s oružjem. 

Korisna karta također pokazuje opis raznih mjesta pa tako za policijske postaje navode da je vjerojatno kako su ih zombiji pregazili, ali da bi se mogle naći neke zalihe. Za groblja se navodi da su rizik i sigurno puna zombija. Nađete li trgovački centar, karta predlaže da se zabarikadirate i trebali bi imati sve potrebno za preživljavanje. Ako nemate oružja, trgovine s alatom savršen su izvor dijelova za izradu vlastitog oružja kojim ćete tamaniti žive mrtvace.

Kako se karta bazira na Google kartama, problem bi mogao nastati pregaze li zombiji Google i njihova postrojenja, no puno je vjerojatnije kako će još ranije nestati električne energije.

Na dnu karte vidi se i veza na igru Zombies za više igrača na iPhoneu ili iPadu, koja je još u razvoju, ali se može prijaviti za beta testiranje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 42
VIDEO

Alarm u Appleu: Ne rade alarmi na iPhoneu, hitno rješavaju bug
ZASPALI ZBOG GREŠKE

Alarm u Appleu: Ne rade alarmi na iPhoneu, hitno rješavaju bug

Apple je potvrdio da su upoznati s problemom. No još nije poznato zbog čega se uopće kvar pojavio i što korisnici mogu poduzeti dok ne stigne rješenje

Prvi spam ikad naljutio je 393 ljudi, evo što je pisalo u poruci
BIJES U ARPANETU

Prvi spam ikad naljutio je 393 ljudi, evo što je pisalo u poruci

Na današnji dan 1978. godine Gary Thuerk iz tvrtke DEC postao je prvi (poznati) spammer. Umjesto da šalje zasebnu poruku svakom primatelju, poslao je poruku na skoro 400 ljudi
Kristijan Iličić pokrenuo globalnu eSIM aplikaciju Lyntel: 'Spojio sam dvije ljubavi'
PROPUTOVAO 194 DRŽAVE

Kristijan Iličić pokrenuo globalnu eSIM aplikaciju Lyntel: 'Spojio sam dvije ljubavi'

eSIM je digitalna SIM kartica koja omogućava aktivaciju podatkovnog plana operatera bez upotrebe fizičke SIM kartice. - U fokusu nam je kvaliteta povezanosti, 5G mreža gdje god je to moguće - rekao nam je Iličić.