Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
1 komentara

Ne želite da svi vide kad ste na Instagramu? Ovako to sakrijte

Instagram želi olakšati povezivanje i komunikaciju kroz svoju aplikaciju, pa sada zelenom točkom pokazuju kad je tko aktivan. No ova opcija je mnoge naljutila i traže način kako da se sakriju

Foto: Pixabay
1 komentara

Brojne korisnike na Instagramu posljednjih je dana iznenadila nova promjena, kojom se sada uz sliku korisnika prikazuje i zelena točka koja označava kad je netko od prijatelja aktivan, baš kao što to vidimo i na Facebook Messengeru. Radi se o nastavku promjena od prije nekoliko mjeseci kad su omogućili da među porukama vidimo kad je posljednji put netko bio aktivan. 

Foto: Harry Uzoka/Instagram

Naravno, mnogima se to učinilo previše jer je olakšavalo drugima da nam šalju poruke, dok smo mi otvorili aplikaciju samo kako bi vidjeli nove fotografije i priče. Srećom, cijelu tu mogućnost prikaza aktivnosti možete potpuno isključiti, kako nitko ne bi mogao vidjeti kad ste zadnji put bili na Instagramu ili kako vas netko ne bi mogao daviti porukama. No i vi nećete imati uvid u aktivnost vaših prijatelja.


iOS 

Na iOS uređajima se morate prebaciti na tab sa vašim profilom, odnosno posljednju ikonu na dnu ekrana. Klikom na kotačić za Postavke, otvorit će vam se lista svih postavki. Povucite ekran do Privatnosti i sigurnosti i ovdje ćete vidjeti opciju za Status aktivnosti koju možete isključiti.

Android

Stvar je prilično slična kao na iOS-u. Prvo morate kliknuti na svoj profil, ali postavke ovdje nalazite u gornjem desnom kutu (tri točkice). Potom opet morate doći do rubrike Privatnost i sigurnost i prebaciti Status aktivnosti u isključeno. 

Tema: To mi treba

Možda vas zanima i ovo:
Message