Tech

Komentari 30

Ništa od Cyberpunka: Odgodili igru jer još nije sve kako spada

Ništa od Cyberpunka: Odgodili igru jer još nije sve kako spada

Prve informacije o ovoj igri dobili smo još davne 2013. godine, no tek u proteklih godinu dana smo dobili više detalja o ovom SF naslovu i svemu što bi mogli raditi u ovom ogromnom svijetu

Cyberpunk 2077 je jedna od najiščekivanijih igara ove godine, a autori igre potvrdili su u četvrtak da ćemo igru još neko vrijeme čekati. RPG igra u kojoj jednu od uloga ima i veliki Keanu Reeves trebala je po originalnom planu izaći 16. travnja, no CD Projekt Red objavio je kako ćemo igru ipak igrati tek 17. rujna. 

Pogledajte video

U objavi na Twitteru napisali su da je igra trenutno u fazi gdje je gotova i igriva, ali da imaju još posla na njoj.

- Night City je ogroman, pun priča, sadržaja i mjesta koje za posjetiti, ali zbog opsega i kompleksnosti, treba nam vremena za testiranje, popravke i poliranje. Želimo da Cyberpunk 2077 bude naše glavno postignuće ove generacije i odgađanje lansiranja dat će nam potrebne mjesece da dotjeramo igru do savršenstva - navode autori igre.

Prve informacije o ovoj igri dobili smo još davne 2013. godine, no tek u proteklih godinu dana smo dobili više detalja o ovom SF naslovu i svemu što bi mogli raditi u njemu. Nakon lansiranja single player verzije igre, trebao je i uslijediti multiplayer dio, a vjeorjatno ćemo u sljedećim mjesecima dobiti i potvrde kako će se ova odgoda odraziti na taj dio.