Tech

Komentari 2

Nova usluga Neostara, online pronalazak najjeftinijeg servisa

Nova usluga Neostara, online pronalazak najjeftinijeg servisa

Startup koji je razvio prvu platformu u Europi koja pokriva čitav 'ekosustav' automobila uvodi novost pomoću koje je moguće naći povoljniji servis za auto

Neostar, jedinstvena hrvatska platforma za kupnju i prodaju rabljenih automobila te održavanje automobila ušla je drugu fazu svojeg razvoja. Od sada je putem njihove stranice moguće pronaći i najpovoljniji servis za automobil.

Na stranici se potrebno registrirati, unijeti model automobila te obrati željeni servisni paket ili radnju.  Neostarov algoritam  će automatski izračunati koliko košta željena usluga u raznim servisima te prikazati sve s njihovim cijenama na karti. Prikazana cijena je fiksna te tako korisnici unaprijed znaju koliko će ih koji servis koštati. 

Neostarova aplikacija za sada pokriva više od 200 stručnjaka na 40 lokacija u 20 hrvatskih gradova, a planirano je i širenje na druge servise. Servisnim paketima je pokriveno oko 75 posto najčešćih servisnih zahvata koje vlasnici rade na svojim autima. 

Usporedno s novom uslugom Neostar je pokrenuo još jednu novost, online financiranje rabljenih vozila putem kredita i leasinga. Prilikom kupnje rabljenog auta na stranici Neostara moguće je unaprijed vidjeti izračun i poslati zahtjev za financiranje bez da se posjećuje banka ili druga financijska institucija.